Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : Παιδικός Χριστουγεννιάτικος Χορός για τα παιδιά των συναδέλφων την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

          Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε να διοργανώσει Παιδικό Χριστουγεννιάτικο Χορό για τα παιδιά των συναδέλφων την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα : 18:30 στον παιδότοπο «Κίντερλαντ».

Δ.Ο.Ε.: Ανακοίνωση για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων

          Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τη συνεχιζόμενη ολιγωρία του Υπουργείου Εσωτερικών να υπογράψει τη Δ' δόση του 2012 για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολικών μονάδων παρά τη δέσμευση του αρμόδιου Υπουργού στη Βουλή ότι θα καταβληθούν 4 δόσεις συνολικού ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Κοινωνικές Δράσεις της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. : Κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη και την κοινωνική στήριξη και προσφορά



Κοινωνικές Δράσεις της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη
και την κοινωνική στήριξη και προσφορά

Στις δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης που ο λαός μας βιώνει τα τρία  (3) τελευταία χρόνια, οι έννοιες της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής στήριξης, αποκτούν σημαντικό περιεχόμενο για όλους μας.
Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές η κοινωνική προσφορά αποτελεί, έστω και σε συμβολικό επίπεδο, το αντίβαρο μέσω του οποίου μπορούν να μειώνονται οι απώλειες της κοινωνίας μας.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : Απογευματινά φροντιστηριακά τμήματα



Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας στα πλαίσια της δράσης του «Ενισχύοντας τα παιδιά απέναντι στην κρίση» αποφάσισε να οργανώσει σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολικών μονάδων απογευματινά φροντιστηριακά τμήματα με σκοπό να

Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας : Παιδικός Χριστουγεννιάτικος Χορός



Ο Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας διοργανώνει Παιδικό Χριστουγεννιάτικο Χορό για τα παιδιά των συναδέλφων την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα : 18:30 στον παιδότοπο «Κίντερλαντ».

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : Ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους του Δήμου Χαλκιδέων οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της απόλυσης με βάση το απαράδεκτο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας που επιδιώκει να επιβάλει η τρικομματική κυβέρνηση και η Τρόικα.

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 16



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ    ΔΕΛΤΙΟ  16


ΘΕΜΑΤΑ:

1ο : Παιδικός Χριστουγεννιάτικος Χορός

2ο : Δράση «Ενισχύοντας τα παιδιά απέναντι στη κρίση»
         
3ο : Ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους των   
       Ο.Τ.Α.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΔΟΕ : "Καλό ταξίδι Ελευθερία.."

     Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο και ξαφνικό θάνατο της συναδέλφου Ελευθερίας Ρούσσου.
     Εξαιρετική εικαστικός  και παιδαγωγός που η ιδιαίτερη αγάπη της για τα παιδιά και την τέχνη, αλλά και η υπέρμετρη αίσθηση του καθήκοντος αποτελούν  σύμβολο για τον κάθε εργαζόμενο και τον κάθε εκπαιδευτικό , ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
     Η Ελευθερία έφυγε στην προσπάθεια της να δώσει  ένα γιορτινό χρώμα και χαρά στο σχολείο και τους μαθητές της.

    Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Το Δ.Σ. της  ΔΟΕ , ως ελάχιστο δείγμα τιμής και μνήμης στην άτυχη συναδέλφισσα, θα καταθέσει στεφάνι και θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας στην εξόδιο ακολουθία.


Από τη ΔΟΕ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : Ημερίδα «… στα χρόνια της πένας και του μαυροπίνακα».

Ο Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνέχεια των δράσεών του με σύνθημα «Η απάντηση στην κρίση είναι επένδυση στη γνώση» διοργανώνει ημερίδα με θέμα «… στα χρόνια της πένας και του μαυροπίνακα» με εισηγήτριες τις συγγραφείς του