Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Εκλεισαν το TROKTIKO οι δολοφόνοι της Δημοκρατίας και της ελεύθερης σκέψης!

Ζούμε, το δίχως άλλο, εποχές σκοταδισμού, εποχές που οι νεοφιλελεύθερες ισοπεδωτικές ομαδούλες έχουν κυριαρχίσει και κάνουν ό,τι θέλουν πάνω στις κοινωνίες και στα άτομα.
Όποιοι δεν είναι αρεστοί, στην καλύτερη χλευάζονται.... στη χειρότερη δολοφονούνται! Εξάλλου αυτό είναι η πρακτική και η μεθοδολογία με την οποία το σύστημα αντιμετωπίζει αυτούς που θεωρεί εχθρούς : την εθνική ταυτότητα, τις ιδέες, τη φιλοπατρία, τον ανθρωπισμό, την αγάπη για το χωριό και την πόλη σου, την αδιαφορία για τα υλικά αγαθά...
Από χτες, άλλη μια δολοφονία, δημοσιογραφική αυτή τη φορά, έγινε από το οικονομικό και ιδεολογικό σύστημα που μας καταδυναστεύει : σκότωσαν το ΤΡΟΚΤΙΚΟ!!! Το μπλογκ που είχε φτάσει στην κορυφή των μπλογκς ενημέρωσης ανά τον κόσμο, που είχε καταφέρει να μπει στα σπίτια μας και να αποτελεί την άλλη φωνή, τη φωνή της ενημέρωσης, της καταγγελίας, καμιά φορά και τη φωνή της υπερβολής ή της εμπάθειας (κανείς δεν είναι τέλειος...).
Τελικά οι τραμπούκοι τα κατάφεραν! Έκλεισαν μια ακόμα φωνή αντίστασης, ένα ακόμα μετερίζι στη μάχη ενάντια στην ισοπέδωση του πνεύματός μας χάθηκε...
Πριν λίγες μέρες 16 σφαίρες σκότωσαν ένα παλικάρι... Σήμερα οι σφαίρες αυτές συνεχίζουν το καταστρεπτικό τους έργο...
Δεν πάει άλλο! Την πολιτική και δημοσιογραφική δολοφονία την έκαναν σήμερα τα λαμόγια και οι δολοφόνοι της δόλιας οικονομικής και πολιτικής φράξιας που κατευθύνει τις ζωές και τις σκέψεις μας, πρέπει ο ελληνικός λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του!
Πρέπει να αντισταθούμε στους νεοταξικούς φασίστες! Πρέπει η κοινωνία μας να πολεμήσει και να διώξει από τα ιερά χώματα της Ελλάδας ΜΑΣ τα σκουλήκια!!! Πρέπει να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του, να ξυπνήσει ο ελληνισμός από το λήθαργο και να φανεί αντάξιος των προγόνων του!
Ο Σωκράτης και τα παιδιά του TROKTIKOY έζησαν τις Θερμοπύλες τους! Είναι ιστορική ανάγκη, αλλά και ανα πόφευκτη εξέλιξη της ιστορίας μας να ζήσουμε κι εμείς, όλος ο Ελληνικός λαός, τις δικές μας Πλαταιές, τους δικούς μας Μαραθώνες στη μάχη ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και την ισοπέδωση των αξιών και των ιδανικών μας, των πιστεύω και των προσωπικοτήτων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου