Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. : Η πολιτική «Διαμαντοπούλου» καλά κρατεί… Εμπαιγμός της εκπαιδευτικής κοινότητας οι σαράντα (40)!!! διορισμοί στην Πρωτοβάθμια ΕκπαίδευσηΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ   15Α - 10557  ΑΘΗΝΑ     ΤΗΛ. 210 3312793-4  &  6974 750407
www.dakepe.gr  e-mail: info@dakepe.gr
 01 - 09 - 2012
Διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών 2012
Η πολιτική «Διαμαντοπούλου» καλά κρατεί…

Εμπαιγμός της εκπαιδευτικής κοινότητας
οι σαράντα (40)!!! διορισμοί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την πρόσληψη σαράντα (40) εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (5 Δασκάλων και 35 Νηπιαγωγών) τη στιγμή που οι αποχωρήσεις αγγίζουν τις 1.500 σηματοδοτεί την πρόθεση της τρικομματικής κυβέρνησης συνεργασίας να πορευτεί στη «γραμμή Διαμαντοπούλου» όσον αφορά στο θέμα του μόνιμου διορισμού εκπαιδευτικών.
Η Παιδεία βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο των μνημονιακών πολιτικών. Η εφαρμογή τους στη Δημόσια Εκπαίδευση με την άκριτη υιοθέτηση της εξοικονόμησης πόρων έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά του ελληνικού λαού.
Η ανακοίνωση των «μηδενικών» διορισμών αποτελεί, επί της ουσίας, εμπαιγμό της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
αντιστέκεται και καταγγέλλει τις πολιτικές επιλογές που οδηγούν στη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους και δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για την ανατροπή τους.


Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός ΓραμματέαςΧαράλαμπος Κόκκινος

Μάνος Ανδρουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου