Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Oι πρώτες υποψηφιότητες τυο Ενιαίου Ψηφοδέλτιου Εκπαιδευτικών για το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 

Σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις το ζητούμενο από τους συναδέλφους ήταν και είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ και οι ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ (κι όχι παραταξιακές) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας η μόνη πρόταση που καταχειροκροτήθηκε ήταν αυτή της συγκρότησης ενιαίου ψηφοδελτίου όπου θα μπορούν όλοι οι συνάδελφοι, πέρα και πάνω από παρατάξεις, να θέσουν υποψηφιότητα και να εκλεγούν με γνώμονα τις προσωπικές τους θέσεις.

«Δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα», το ενιαίο ψηφοδέλτιο κατεβαίνει σε πολλούς συλλόγους (και σε συλλόγους της Εύβοιας), ασφαλώς και υπάρχουν ενιαία ψηφοδέλτια που κατεβαίνουν παράλληλα με παραταξιακά κι έχουν ευρύτατη αποδοχή  από τους συναδέλφους μας (βλέπε Χαλκιδική, Δράμα κ.α.)

Στις προσεχείς εκλογές (21 Νοεμβρίου 2013) για το Σύλλογο Δασκάλων Χαλκίδας αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη τις ιδεολογικές, παραταξιακές «ταυτότητές» μας και επιλέγουμε να κατέβουμε όλοι μαζί σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ όπου ο καθένας θα καταθέτει τις προσωπικές θέσεις και τις προτάσεις του.

Δεν αποτελούμε νέα παράταξη, στόχος μας είναι επιτέλους να γίνει πράξη αυτό που φαίνεται ότι είναι απαίτηση του Κλάδου : η σε τοπικό επίπεδο υπέρβαση των παραταξιακών λογικών, η προσπάθεια για ενότητα, η κατάργηση στην πράξη των διαχωριστικών γραμμών, η ανάληψη της προσωπικής ευθύνης που αναλογεί στον καθένα μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τους πρώτου 10 υποψήφιους του ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, σύμφωνα με τις αιτήσεις υποψηφιότητας που συγκεντρώθηκαν μέχρι την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013.

 

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

1)          Καμαριώτη Έλενα, δασκάλα

2)          Λούκας Παναγιώτης, δάσκαλος

3)          Μαγγελάκη Δώρα, νηπιαγωγός

4)          Μπλέτσας Χρήστος, δάσκαλος

5)          Παπαθανασίου Θανάσης, γυμναστής

6)          Πριμηκυρίου Ευαγγελία, δασκάλα

7)          Τσινής Κώστας, δάσκαλος

 

Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή

 

1) Δολιανίτη Βίκυ, νηπιαγωγός

2) Μπέλλου Άρτεμις, δασκάλα

3) Παπαθανασίου Ευαγγελία, νηπιαγωγός



Ασφαλώς και μπορούν όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν, πέρα και πάνω από παρατάξεις και ιδεολογικές ταυτότητες, να θέσουν υποψηφιότητα στο ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20.30.

Τηλ. Επικοινωνίας : 6973347908, 6972006814

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου