Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

ΘΕΜΑ  : «Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων»


          Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας συνεχίζοντας τις φετινές θεατρικές του εξορμήσεις προγραμμάτισε :
Α. για το Σάββατο 07 Μαρτίου 2015 το αριστούργημα του Τένεσι Ουίλιαμς «O Γυάλινος Κόσμος»  στο Θέατρο Εμπορικόν σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Δημήτρης Καταλειφός, Θέμις Μπαζάκα, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Στέλλα Βογιατζάκη..

   Τιμή: Εισιτήριο θεατρικής παράστασης και μεταφοράς με λεωφορείο 20 € το άτομο.
    Αναχώρηση από την Λεωφόρο Ελευθερίου  Βενιζέλου (απέναντι από τον Ο.Τ.Ε.) στις 15:30.
    Επειδή πολιτική του Θεάτρου είναι η οικονομική τακτοποίηση  μία εβδομάδα πριν την παράσταση, δηλώσεις συμμετοχής και το αντίτιμο του εισιτηρίου  μέχρι και την Παρασκευή  27 Φεβρουαρίου  2015  στους συναδέλφους Κορωναίου Βέτα, τηλ. 6974341868 και Αυξωνίδη Άρη, τηλ. 6974125822   .

.Β.  για το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015  « ΠΙΑΦ»  της Παμ Γκεμ Μια παράσταση του Εθνικού Θεάτρου στη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Θεάτρου Rex
  
   Ένα οδοιπορικό για τη ζωή της Εντίθ Πιάφ που σφράγισε το γαλλικό αλλά και το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα του 20ου αιώνα με τη δυνατή και αισθαντική φωνή της. Τα τραγούδια - σταθμοί που άφησε παρακαταθήκη γίνονται η αφορμή για να ζωντανέψουν στην σκηνή οι έρωτες, τα πάθη και τα ιστορικά πρόσωπα, που μεσουράνησαν στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα του περασμένου αιώνα, και συνδέθηκαν μαζί της κατά τη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής της. Από τους δρόμους του Παρισιού………………….
Παίζουν :Δημήτρης Αλεξανδρής, Μαρίνα Ασλάνογλου, Κατερίνα Δημάδη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νίκος Μαγδαληνός, Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, Τάσος Πυργιέρης, Δήμητρα Σιγάλα, Χρήστος Στέργιογλου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Αντώνης Χαντζής κ.α.

Σκηνοθεσία:  Πέτρος Ζούλιας
Τιμή: Εισιτήριο θεατρικής παράστασης και μεταφοράς με λεωφορείο 20 € το άτομο.
Αναχώρηση από τη Λ. Βενιζέλου (Έξω από το μουσείο) στις 18:00.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή  27  Μαρτίου 2015    στους συναδέλφους Κορωναίου Βέτα, τηλ. 6974341868 και Αυξωνίδη Άρη , τηλ. 6974125822.

Γ. για την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015  την   παρακολούθηση της Παιδικής θεατρικής παράστασης «ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ» στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
 
 Δύο νέοι πρίγκιπες ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι για τη σωτηρία της χώρας τους ακολουθώντας αντίθετους δρόμους και ταλαντεύονται ανάμεσα σε μυθικά τέρατα κι ευγενικά ξωτικά, σκοτεινές σκιές και σοφούς γέροντες… 
Αναζητούν γύρω τους αυτό που θα τους σώσει για να το βρουν τελικά μέσα τους. Γιατί η σωτηρία δεν είναι αυτό που κρατούν τα χέρια τους, αλλά τα χέρια…………..
   Σε μια χώρα μακρινή και τόσο κοντινή, οι ήρωες ξεχωριστοί και μοναδικοί μα πάντα πραγματικοί ακροβατούν ανάμεσα στην τύχη και τη δύναμη της θέλησης... Στις δοκιμασίες της αρετής, του δικαίου, της αγάπης... Στην αναζήτηση της ευτυχίας, της ευημερίας και της αλήθειας...
Ακροβατώντας ανάμεσα στη μυθοπλασία και την πραγματικότητα...
Είμαστε όλοι ακροβάτες! Ακροβάτες της τύχης……………….

Τιμή: Εισιτήριο θεατρικής παράστασης και μεταφοράς με λεωφορείο 10 € το άτομο.
Αναχώρηση από την Λεωφόρο Ελευθερίου  Βενιζέλου (απέναντι από τον Ο.Τ.Ε.) στις 12:00.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή  27 Μαρτίου 2015  στους συναδέλφους Κορωναίου Βέτα, τηλ. 6974341868 και Αυξωνίδη Άρη, τηλ. 6974125822 .
                                      

                                      Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου