Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Παιδικές Θεατρικές Παραστάσεις

Παιδικές Θεατρικές Παραστάσεις
Συνεχίζοντας την πετυχημένη δραστηριότητα του συλλόγου μας η οποία φέρνει σε επαφή τους μαθητές των σχολείων της περιοχής μας με ποιοτικές παιδικές θεατρικές παραστάσεις το Δ.Σ. αποφάσισε να φιλοξενήσει  την παράσταση «ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ… ΤΕΡΑΣ! » του Νίκου Χρηστίδη από τo ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.

«Κάπου σε μια χώρα φανταστική, κοντά στο Όρος Ρεβί, μία Πεντάμορφη, ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Πρίγκιπα, δέχεται την επίσκεψη μιας Μάγισσας που την μεταμορφώνει σε Τέρας! Τη θέση του πανέμορφου κοριτσιού παίρνει η κακάσχημη κόρη της Μάγισσας και τότε ο Πρίγκιπας αρχίζει να την αναζητά με τη βοήθεια μιας άλλης εκκεντρικής Μάγισσας.
       Μια δυνατή ιστορία για μικρούς και μεγάλους που αναδεικνύει πως η πραγματική ομορφιά κρύβεται στην ψυχή, και όχι στην εμφάνιση. Η μάχη του καλού με το κακό και ο αιώνιος νικητής… η αγάπη»
          
Παίζουν: ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, ΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΠΑ
  
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο κινηματοθέατρο « Μάγια » από Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015  έως και Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου  2015.
            Ώρες παραστάσεων: 09.00 – 10.15 και 11.00 – 12.15.
Τιμή εισιτηρίου: 6€.
Τα σχολεία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους, Άρη Αυξωνίδη τηλ.: 6974125822  και 2221092244 και Βέτα Κορωναίου 6974341868 από 08.15 – 14.00 καθημερινά. Οι δηλώσεις συμμετοχής των σχολείων θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα 2/11/2015 .
Παρακαλούμε τους Διευθυντές και Διευθύντριες για να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα υπεραριθμίας που δυσχεραίνουν την ομαλή παρακολούθηση της παράστασης από τους μαθητές ή φαινόμενα ακύρωσης πολλών θέσεων της τελευταίας στιγμής να αναφέρουν τον ακριβέστερο δυνατό αριθμό μαθητών.
Μετά τη δήλωση συμμετοχής κάθε σχολείου θα σταλεί ακριβές διάγραμμα με τις θέσεις.


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου