Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Φωνή λαού, οργή Θεού!

500.000 Έλληνες σήμερα ένωσαν τη φωνή τους χωρίς κομματικές αναφορές, χωρίς παρωπίδες, χωρίς να περιμένουν διορισμό ή εκδούλευση σε κάποιον πολιτικό για να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, να κάνουν φανερή την αντίθεσή τους σε κάθε παραχώρηση του ιερού ονόματός της στα Σκόπια!

Δε ζήτησαν περισσότερα χρήματα, δε ζήτησαν ρουσφέτια, δεν ρώτησαν αν είναι ο διπλανός τους αριστερός, δεξιός, κεντρώος! Αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα για την αγάπη τους στην πατρίδα!
Ακόμα κι αν βρέθηκαν στους πολλούς και μερικοί πολιτικοί ή πολιτικάντηδες που από εκλογικό συμφέρον δήλωσαν «παρόντες», η νίκη του λαού απέναντι στα συστήματα και στους μηχανισμούς είναι ξεκάθαρη κι απόλυτη!
Όσο κι αν τα κανάλια θέλησαν να αποκρύψουν τη δυναμική του γεγονότος, όσο κι αν κάτι καραγκιοζάκια του διαδικτύου θέλησαν να υποτιμήσουν τους συμμετέχοντες με χαρακτηρισμούς  και ταμπέλες (παιδιά, αν πράγματι το κάνατε χωρίς οικονομικό όφελος, είστε αξιοθρήνητοι, αν το κάνατε για το χρήμα, αλλάξτε επάγγελμα), η αλήθεια και το φως νίκησαν το ψέμα και το σκοτάδι!
Φωνή λαού, οργή Θεού!
Όταν γίνει αντίστοιχη συγκέντρωση στην Αθήνα, θα είμαστε κι εμείς εκεί!
Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου