Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

«Τα παιδιά σε δράση για το περιβάλλον, την υγεία, τον πολιτισμό» 5&6 Ιουνίου 2018

Η  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Εύβοιας και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων οργανώνουν διήμερο παρουσιάσεων προγραμμάτων και  δράσεων με τον τίτλο  «Τα παιδιά σε δράση για το περιβάλλον, την  υγεία, τον πολιτισμό» στις 5 & 6  Ιουνίου 2018 στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.
Οι σχολικές ομάδες που έχουν εκπονήσει Προγράμματα Περιβαλλοντικής Αγωγής, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων μπορούν να παρουσιάσουν δράσεις από τα Προγράμματά τους (χρόνος 10-15 λεπτά) με  διάφορους τρόπους όπως παρουσίαση (powerpoint, φωτογραφίες, περιβαλλοντικά μηνύματα), προβολή video, αφήγηση, τραγούδι, δρώμενο, παιχνίδι, χορός.

Στόχος της εκδήλωσης  είναι  οι μαθητές να παρουσιάσουν με το δικό τους τρόπο τις δράσεις και τα μηνύματά τους σε συνομήλικους μαθητές άλλων σχολείων. Οι παρουσιάσεις αυτές μπορούν να γίνουν από όλη την τάξη ή από ομάδα παιδιών.
Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί σε δύο κύκλους:
A. Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄
      B. Δημοτικά Τάξεις Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ 

Δηλώσεις συμμετοχής εγγράφως και αποστολή με fax (22210 – 73410) ή με mail (drastiriotites@dipe.eyv.sch.gr) το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 18 Μαΐου. Το πρόγραμμα αναλυτικά θα ανακοινωθεί στα σχολεία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου