Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Διαγωνισμός ποίησης και πεζογραφίας από τις εκδόσεις "Μανδραγόρας" για το "Έτος Γιάννη Σκαρίμπα"

Το περιοδικό Για την Τέχνη & τη Ζωή Μανδραγόρας και οι εκδόσεις ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ, συμμετέχοντας στο «Έτος Γιάννη Σκαρίμπα» που κηρύχθηκε στη Χαλκίδα με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τον θάνατο του πρωτοπόρου συγγραφέα και συμβάλλοντας στην περαιτέρω αποτίμηση και αξιοποίηση του έργου που κληροδότησε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ (Αγία Ευθυμία Φωκίδος, 28 Σεπτεμβρίου 1893 – Χαλκίδα, 21 Ιανουαρίου 1984)

προκηρύσσει

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑΣ

με ελεύθερο θέμα εμπνευσμένο από το έργο του πολυσχιδούς δημιουργού.

 

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να συμμετέχουν με ένα ανέκδοτο και μη αναρτημένο στο διαδίκτυο ποίημα έως τριάντα στίχους ή/και με ένα ανέκδοτο και μη αναρτημένο στο διαδίκτυο πεζογράφημα έως 700 λέξεις.

 

Προθεσμία υποβολής κειμένων έως την 30η Ιουνίου 2024. Τα τρία καλύτερα έργα από κάθε είδος θα δημοσιευτούν στο περιοδικό ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ και στη συνέχεια στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ, (λόγω της καταγωγής του Γ.Σ. εκ Φωκίδος).  

 

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή τον Οκτώβριο του 2024.

 

Τα έργα θα υποβληθούν ηλεκτρονικά με την ένδειξη «Για τον Διαγωνισμό Γιάννης Σκαρίμπας» στη διεύθυνση editorial@mandragoras-magazine.gr

 

Την ευθύνη αξιολόγησης θα έχει η Συντακτική Επιτροπή του Μανδραγόρα.

 

Πληροφορίες: Ισμήνης 20 & Μεγίστης Λαύρας 32, 104 44 Αθήνα, τηλ 2108220294 & στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.mandragoras-magazine.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου