Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

ΠΥΣΠΕ Εύβοιας : Λειτουργικές υπεραριθμίες κλάδων ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ60 & ΠΕ70-Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή δηλώσεων υπεραριθμίας.


Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Εύβοιας, με την αρ. 21/15-07-2024 Πράξη του έκρινε τις λειτουργικές υπεραριθμίες και προσδιόρισε τα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς του και καλεί τους/τις Διευθυντές/ντριες-Προϊσταμένους/νες των σχολικών μονάδων που παρουσιάζουν λειτουργικές υπεραριθμίες και αναφέρονται στους επισυναπτόμενους πίνακες:

  1. να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ60-Νηπιαγωγών & ΠΕ70-Δασκάλων, οι οποίοι ανήκουν οργανικά στη σχολική τους μονάδα να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση Υπεραριθμίας (θετική ή αρνητική) καθώς και Δήλωση Τοποθέτησης μετά από Υπεραριθμία και
  2. να συγκεντρώσουν τις δηλώσεις και να τις αποστείλουν στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Εύβοιας (mail@dipe.eyv.sch.gr) μέχρι την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ.

Επισημάνσεις:

  1. Από τη διαδικασία αυτή εξαιρούνται όσοι ανήκουν σε «ειδική κατηγορία» μετάθεσης. Ωστόσο, εάν επιθυμούν οι ίδιοι, μπορούν να υποβάλουν αίτηση να κριθούν υπεράριθμοι, αλλά στην περίπτωση αυτή κρίνονται και συγκρίνονται μαζί με όλους τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έχουν κριθεί υπεράριθμοι, βάσει των συνολικών μορίων που συγκεντρώνουν και δεν μπορούν να επικαλεστούν την ένταξή τους σε ειδική κατηγορία ώστε να προηγηθούν των λοιπών υπεραρίθμων.
  2. Όσοι εκπαιδευτικοί υποβάλλουν αρνητική δήλωση και χαρακτηριστούν  υπεράριθμοι ως τελευταίοι οργανικά τοποθετηθέντες στη σχολική μονάδα, έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν κατά προτεραιότητα στην οργανική τους θέση, εάν δημιουργηθεί κενό κατά τη διαδικασία των αποσπάσεων.
  3. Όσοι εκπαιδευτικοί υποβάλλουν θετική δήλωση υπεραριθμίας, καθώς και οι τελευταίοι τοποθετηθέντες στη σχολική μονάδα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη μοριοδότησή τους.

Λειτουργικές Υπεραριθμίες – Πρόσκληση για υποβολή Δήλωσης

Λειτουργικές Υπεραριθμίες Αγγλικής Γλώσσας

Λειτουργικές Υπεραριθμίες Φυσικής Αγωγής

Λειτουργικές Υπεραριθμίες Νηπιαγωγών

Λειτουργικές Υπεραριθμίες Δασκάλων

Δήλωση Υπεραριθμίας-Τοποθέτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου