Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας : Όχι στο Μνημόνιο της Εθνικής Υποταγής, Ναι στην Ελλάδα της υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας



09/02/2012



Όχι στο Μνημόνιο της Εθνικής Υποταγής,
Ναι στην Ελλάδα της υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας


Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο οποιαδήποτε διάθεση υποστολής της σημαίας του αντιμνημονιακού αγώνα .

Ήμασταν και είμαστε υπέρ της εθνικά ανεξάρτητης , υπερήφανης και αξιοπρεπούς Ελλάδας. Της Ελλάδας που χτίζει Παρθενώνες και αποτελεί πρότυπο πολιτισμού και δημιουργικότητας.

Απορρίπτουμε τους όρους και τους εκβιασμούς του Δ.Ν.Τ., της Τρόικας και των πολιτικών της «μπράβων».

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ πορεία και μας θα συνεχιστεί, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ φωνή μας θα ακούγεται όπως  τόσα χρόνια : Απλά, ξεκάθαρα, με δυναμική φωνή, με λόγια σταράτα.

Σύμμαχούς μας θέλουμε να έχουμε τους έντιμους συμπολίτες μας, τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους που επιλέγουν να υπερασπίσουν την εθνική μας υπερηφάνεια και το μέλλον της πατρίδας μας από το να υποκύψουν  στους στυγνούς εκβιασμούς των Ξένων Μισθοφόρων.

 

Καλούμε :

 

-                   Τους Βουλευτές όλων των κομμάτων και παρατάξεων να ανατρέψουν στην πράξη τις αποφάσεις που θα μας καταδικάσουν σε εθνική ταπείνωση και σε ξεπούλημα του ελληνικού λαού.

-                   Τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφούς μας να δώσουν τον αγώνα ενάντια στην Τροϊκανή Κυβέρνηση ενωμένοι, δυναμικοί, έξω και πάνω από κόμματα, πέρα και μακριά από διαχωριστικές ιδεολογικές γραμμές.

-                   Την ελληνική κοινωνία να δείξει με δυναμικό και ειρηνικό τρόπο την αντίδρασή της στις δόλιες αποφάσεις των ανθελληνικών κέντρων αποφάσεων, ενάντια στα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά μέτρα που μας οδηγούν στην εξαθλίωση και τη φτώχεια.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που σχεδιάζεται, θα πολεμήσει μαζί με όλες τις Ελληνίδες κι όλους τους Έλληνες για την Ελλάδα που δικαιούμαστε, για την Ελλάδα που μας αξίζει.

Το χρωστάμε στους γονείς μας, το χρωστάμε στα παιδιά μας.

 

Από τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου