Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 5


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ    ΔΕΛΤΙΟ  5


ΘΕΜΑ 1Ο :   Απάντηση σε ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 29 Φεβρουαρίου 2012 ο συνάδελφος Αντωνιάδης Αμανάτιος ζήτησε να του δοθεί απάντηση  στις φήμες ότι ο Σύλλογος εξαγόρασε την προβολή των δράσεών  και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, πληρώνοντας πάνω από 1.000 € σε  εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα.
Επειδή οι ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες εκθέτουν αναίτια τα μέλη του Δ.Σ. και αποπροσανατολίζουν το συνδικαλιστικό κίνημα, πρέπει να σταματήσουν.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ξοδεύτηκαν χρήματα του Συλλόγου μας για την προβολή των δράσεών του και καλό είναι την επόμενη φορά ο συνάδελφος να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα  καταδικάζει οποιαδήποτε ενέργεια η οποία χωρίς στοιχεία και πραγματικά γεγονότα εκθέτει τα μέλη του και τις δράσεις του Συλλόγου μας.
Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα για οποιονδήποτε έλεγχο και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αμφισβητήσει τη διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων του Ταμείου  του Συλλόγου μας.
Πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι η λάσπη, όταν στεγνώσει, γίνεται πέτρα και σχεδόν πάντα επιστρέφει ως τέτοια σε αυτόν που της ανήκει.

ΘΕΜΑ 2ο : Συνεργασία με τους Δήμους και τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων για την αντιμετώπιση προβλημάτων σίτισης των μαθητών

Είναι γνωστό σε όλους ότι η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει αδιέξοδα σε πολλές ελληνικές οικογένειες με αποτέλεσμα να αδυνατούν να δώσουν το καθημερινό χαρτζιλίκι για τη σίτιση των παιδιών τους.
          Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες  των Δημοτικών Σχολείων και τους Προϊστάμενους και Προϊστάμενες των Ολιγοθέσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων μας να διοργανώσει δράσεις και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα σίτισης των μαθητών μας.
          Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες  των Δημοτικών Σχολείων και τους Προϊστάμενους και Προϊστάμενες των Ολιγοθέσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 και ώρα :10.00 π.μ. στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας με σκοπό να οργανώσουμε τη συγκεκριμένη δράση.
          Παρακαλούνται οι Διευθυντές και οι  Διευθύντριες  των Δημοτικών Σχολείων και οι  Προϊστάμενοι  και Προϊστάμενες των Ολιγοθέσιων  Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων , εφόσον είναι δυνατόν, να αποστείλουν στο FAX του Συλλόγου 2221021548 μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012  τον αριθμό των μαθητών  που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης.

ΘΕΜΑ 3ο :  Παρακολούθηση παιδικής  θεατρικής παράστασης

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

          Μετά από αίτημα πολλών συναδέλφων να επαναληφθεί η παρακολούθηση της παιδικής θεατρικής παράστασης « Ο Μεγάλος περίπατος του Πέτρου » στο  Εθνικό Θέατρο, το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε να επαναλάβει την θεατρική εξόρμηση, το Σάββατο 5 Μαίου 2012  .
ώρα έναρξης 15.00
Τιμή: Εισιτήριο θεατρικής παράστασης 10€ το άτομο.
Η μεταφορά των παιδιών θα βαρύνει το ταμείο του Συλλόγου. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 13.00 από την οδό ΕΛ. Βενιζέλου απέναντι από τον ΟΤΕ.
Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματέα του Συλλόγου Βέτα Κορωναίου 6974341868.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου