Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας : 5 Νοεμβρίου 2012: Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα ΚΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΠΕ5 Νοεμβρίου 2012: Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα  ΚΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΠΕ

Λόγω της πραγματοποίησης απεργιακών κινητοποιήσεων από την ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ , την Τρίτη και Τετάρτη 6 και 7 Νοεμβρίου 2012, οι προγραμματισμένες εκλογές για την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, για την ανάδειξη αιρετών μελών των ΚΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΠΕ άλλαξαν.
         Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας καλεί όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες για την  ανάδειξη των νέων υπηρεσιακών συμβουλίων ΚΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΠΕ, την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012.

Υπενθυμίζουμε ότι:
·        Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 9 πμ έως τις 5μ.μ στα διάφορα εκλογικά κέντρα ανά το Νομό, όπως αυτά έχουν ορισθεί από την Διεύθυνση Π.Ε Ευβοίας.
·        Σε κάθε εκλογικό τμήμα υπάρχουν τρείς κάλπες, μία για κάθε υπηρεσιακό συμβούλιο.
     α) Τα ψηφοδέλτια και ο φάκελος για το ΚΥΣΠΕ έχουν πράσινο χρώμα
     β) Τα ψηφοδέλτια και ο φάκελος για το ΑΠΥΣΠΕ έχουν γαλάζιο χρώμα
     γ) Τα ψηφοδέλτια και ο φάκελος για το ΠΥΣΠΕ έχουν λευκό χρώμα
·        Βάζουμε έως 2 σταυρούς στα ψηφοδέλτια που θα επιλέξουμε. Αν βάλετε περισσότερους από δυο σταυρούς, αυτοί δεν προσμετρώνται στους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων αλλά μόνο στην παράταξη.
·        Ψηφίζουμε με το δελτίο ταυτότητάς μας ή με οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί  την ταυτότητά μας.
·        Την ημέρα της ψηφοφορίας δεν μπορεί να δοθεί  κανενός είδους άδεια εκτός από αναρρωτικές άδειες που φέρουν χαρτί Νοσοκομείου.

Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας η συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις εκλογικές διαδικασίες θεωρείται αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα και πλέον απαραίτητη και ουσιαστική όσο ποτέ άλλοτε.


Επιλέγουμε συνέπεια λόγων και έργων.
Επιλέγουμε αυτούς που ήταν πάντα παρόντες και δίπλα στο συνάδελφο.


Ψηφίζουμε ΔΑΚΕ/ΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου