Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : Ενημερωτικό Δελτίο 27

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ    ΔΕΛΤΙΟ  27

ΘΕΜΑΤΑ:

1ο : Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου

2ο : Προγραμματισμός Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης  

3ο : Ταμείο Αλληλοβοήθειας 



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

     Αυξωνίδης Άρης                              Κορωναίου Βέτα

Θέμα 1ο: Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου

          Σύμφωνα με το άρθρο 25 παράγραφος 1 του καταστατικού και το πρακτικό αρχαιρεσιών στις 23 Νοεμβρίου 2011 τη θέση του μέλους του Δ.Σ Κοκορδάτου Σπύρου που παραιτήθηκε, καταλαμβάνει η  πρώτη αναπληρωματικός από το συνδυασμό της ΠΑΣΚ,  Βαρβάρου Έφη.            
Τα γραφεία του Συλλόγου είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Πέμπτη 7:00 μ.μ.  μέχρι 9:30 μ.μ. Κάθε μέρα θα βρίσκονται στα γραφεία συνάδελφοι-μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 2ο : Προγραμματισμός Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης 

           Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα και με το καταστατικό η συνδικαλιστική διετία 2011-2013 ολοκληρώνεται το μήνα Νοέμβριο διότι οι προηγούμενες αρχαιρεσίας πραγματοποιήθηκαν στις 23 Νοεμβρίου 2011.
H εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013.


Θέμα 3ο :    Ταμείο Αλληλοβοήθειας 

Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογός μας έχει ιδρύσει και διατηρεί Ταμείο Αλληλοβοήθειας για την υλική βοήθεια και συμπαράσταση των μελών του συλλόγου και των οικογενειών τους σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Οι πόροι του ανωτέρω ταμείου προέρχονται αποκλειστικά από την ετήσια συνδρομή των μελών του σωματείου μας.
Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το αποθεματικό του ταμείου είναι μηδενικό με αποτέλεσμα να αδυνατεί το ΔΣ του Συλλόγου να ικανοποιήσει αιτήματα για νέα δάνεια.
Επειδή, αφενός η παρεχόμενη  οικονομική βοήθεια πραγματοποιήθηκε με τη συμφωνία της επιστροφής του καταβαλλόμενου ποσού εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, όπως άλλωστε αυτό ισχύει ανεξαιρέτως για κάθε μέλος του σωματείου μας προς αποφυγή αποδυνάμωσης των εσόδων του ταμείου, αφετέρου, στα πλαίσια της γενικότερης οικονομικής κρίσης της χώρας και των δυσμενών οικονομικών συγκυριών που αντιμετωπίζουν αρκετά μέλη του συλλόγου μας, υπάρχουν νέα αιτήματα συναδέλφων τα οποία ο Σύλλογος αδυνατεί να ικανοποιήσει, παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας που έχουν κάνει χρήση δανείου, το 2012 και πριν να προβούν στην επιστροφή του καταβαλλόμενου χρηματικού ποσού, προς τήρηση των συμφωνηθέντων και ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας.


Θέμα 4ο: Λειτουργία ομάδων

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, ο Σύλλογος μας συνεχίζει και φέτος τις πετυχημένες δράσεις του τις οποίες εδώ και χρόνια έχουν αγκαλιάσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πολλά από τα μέλη του.
Για την Ομάδα του χορού υπεύθυνη είναι η Βαρβάρου Έφη. Η χορευτική ομάδα του Συλλόγου μας λειτουργεί κάθε Τετάρτη (19:00-21:00) στο  5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.
Δάσκαλος Χορού : Ελευθερίου Δημήτρης ( τηλ.: 6977392490)
          Για την Ποδοσφαιρική Ομάδα του Συλλόγου μας υπεύθυνοι είναι οι Λούκας Παναγιώτης (τηλ.: 6973347908) και  Λυγούρας Βασίλης (τηλ.: 6972927104)
Για την Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών  υπεύθυνος ο Μπλέτσα Χρήστο (τηλ.: 6972006814).
Για την Ομάδα Κουκλοθέατρου υπεύθυνη τη Βέτα Κορωναίου (τηλ.: 6974341868).
Για την  Ομάδα Θεάτρου   υπεύθυνος ο Άρης Αυξωνίδης (τηλ.: 6974125822).

          Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν τις ομάδες μπορούν να απευθύνονται στους αντίστοιχους υπεύθυνους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου