Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Σύλλογος Δασκαλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : Ενημερωτικό Δελτίο 28

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ    ΔΕΛΤΙΟ  28


ΘΕΜΑΤΑ:


1ο : Απεργιακή κινητοποίηση

2ο : Συναντήσεις ομάδων  



 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

     Αυξωνίδης Άρης                                                               Κορωναίου Βέτα

Θέμα 1ο: Απεργιακή κινητοποίηση

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τα εναπομείναντα ασφαλιστικά μας δικαιώματα ξαναμπαίνουν στην κλίνη του Προκρούστη. Προετοιμάζονται νέες ανατροπές στην κοινωνική ασφάλιση προς όφελος των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.

Αντί να επιστρέψουν στα Ταμεία τα κλεμμένα αποθεματικά προωθούν νέες μειώσεις στις συντάξεις και το εφάπαξ. Τα πενιχρά μας εισοδήματα θα δεχθούν νέα επίθεση, νέες μειώσεις αποδοχών, νέα φορολεηλασία.

Πέρα από τα αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζονται σε βάρος μας και διαψεύδουν τις κυβερνητικές εξαγγελίες η Κυβέρνηση δεν μπορεί, πλέον, να πείσει κανένα ότι δεν συνεχίζει την ίδια πολιτική. Μας λέει πως δε θα υπάρξουν νέες οριζόντιες περικοπές. Τα νέα, όμως, δυσβάστακτα μέτρα όπως προκύπτουν από το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού αφορούν την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Στόχος της Κυβέρνησης και της Τρόικας είναι και πάλι τα δικαιώματα των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Αντιστεκόμαστε στην ανθρωποφάγα , αντιλαϊκή και αυταρχική πολιτική, σε μια πολιτική που γεμίζει τη χώρα μας με κοινωνικά και οικονομικά ερείπια προς όφελος των δανειστών και του μεγάλου κεφαλαίου.

Αντιστεκόμαστε στην πολιτική που έχει οδηγήσει τη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση με 1.700.000 ανέργους, 3.000.000 ανασφάλιστους, σε καθημερινές αυτοκτονίες πολιτών, στην πείνα και στην εξαθλίωση χιλιάδες οικογένειες.

Ο αγώνας, για να μη περάσει αυτή η πολιτική και για την ανατροπή της, είναι υπόθεση όλων μας!!

 

Συμμετέχουμε δυναμικά στην Γενική Απεργία στις 6 Νοέμβρη!

 

Παιδεία- Υγεία- Δημόσια αγαθά για όλο το λαό!!


          Θέμα 2ο : Λειτουργία  ομάδων Συλλόγου 


Ομάδα κουκλοθέατρου

Η ομάδα κουκλοθέατρου θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 5.30 μ. μ. στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

 

Ομάδα Εικαστικών

Η ομάδα Εικαστικών θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 5.30 μ. μ. στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

 

Ομάδα μπάσκετ γυναικών

Η ομάδα Μπάσκετ γυναικών θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 7.30 μ. μ. στα γραφεία του Συλλόγου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου