Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Δημοτική παράταξη "Αλλάζουμε" : Χρόνια πολλά σε όσους εμπλέκονται με την εκπαιδευτική διαδικασία


Σήμερα, 30 Ιανουαρίου 2019, η Εκκλησία μας τιμά τους Τρεις Ιεράρχες, τον Μέγα Βασίλειο, τον Γρηγόριο τον Ναζιανζινό και τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο, τους προστάτες Άγιους των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων.
Ως δημοτική παράταξη θέλουμε να ευχηθούμε από καρδιάς χρόνια πολλά σε όλους όσους εμπλέκονται με την εκπαιδευτική διαδικασία :
-         στους εκπαιδευτικούς, που δίνουν τον σπουδαίο και δύσκολο αγώνα όχι μόνο να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στους άλλους αλλά και να σφυρηλατήσουν στο αμόνι της γνώσης ελεύθερους και δημοκρατικούς πολίτες.
-         στους μαθητές, που κοπιάζουν και αγωνίζονται για να γίνουν κάθε μέρα και καλύτεροι, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους,  στα παιδιά μας που μας γεμίζουν περηφάνια και αισιοδοξία.
-         στους γονείς, που στηρίζουν τις προσπάθειες και των παιδιών τους αλλά και των εκπαιδευτικών, που  στερούνται για να αποκτήσουν τα παιδιά τη μόρφωση και τις γνώσεις που τους αξίζει, που ανατρέφουν με αγάπη και αυταπάρνηση τα νιάτα του τόπου μας.

Όλοι μας πρέπει να έχουμε ως φάρο κι οδηγό τους Τρεις Ιεράρχες, τα σπουδαιότερα παραδείγματα διδασκάλου και μαθητή, αυτούς που μας δίδαξαν με τα λόγια και τα έργα τους την κατά Χριστόν αγάπη.
Χρόνια πολλά σε όλους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου