Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως κοινωνία, το γέλιο, η διασκέδαση, η ενότητα, η συναδελφικότητα ας είναι ο οδηγός μας.


       Πραγματοποιήθηκε χτες, Παρασκευή 27-01-2012, στο κοσμικό κέντρο "Τσίμπος" στη Χαλκίδα η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας και η βράβευση των συνταξιούχων εκπαιδευτικών του Συλλόγου μας για την πολυετή προσφορά τους στο χώρο της Παιδείας.
    Θα ήθελα, σε προσωπικό επίπεδο, μέσα από το ιστολόγιό μου  να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν είτε οργανωτικά, είτε μας τίμησαν με την παρουσία τους.
         Οι περισσότεροι από διακόσιοι συνάδελφοι που κόσμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, το κέφι, η ζωντάνια των συνδαιτυμόνων δείχνουν ότι , τουλάχιστον αυτή η εκδήλωση έχει την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων.  
        Νεότεροι και παλαιότεροι συνάδελφοι γίναμε για λίγες ώρες μια μεγάλη παρέα, γελάσαμε, χορέψαμε, γίναμε μια μεγάλη αγκαλιά.
            Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως κοινωνία, το γέλιο, η διασκέδαση, η ενότητα, η συναδελφικότητα ας είναι ο οδηγός μας.
           Εύχομαι και του χρόνου με το καλό να ξαναβρεθούμε να γλεντήσουμε, να είμαστε ακόμα περισσότεροι και ακόμα πιο ευτυχισμένοι!          
 
 Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και για το χαμόγελό σας.
                         Μπλέτσας Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου