Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Δήλωση που έκανε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Δ.Ο.Ε.

Δήλωση που έκανε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Δ.Ο.Ε
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
Πρόεδρος στη Διδασκαλική Ομοσπονδία ο Χαράλαμπος Κόκκινος
Σε δήλωση που έκανε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, τόνισε: «Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη η ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Αναλαμβάνω σε μία περίοδο κρίσιμη για τη χώρα αλλά και την Εκπαίδευση.

Οι εφαρμοζόμενες από το 2010 μέχρι σήμερα, μνημονιακές πολιτικές “επιβαρύνουν” την καθημερινότητα όλων των ελλήνων και διακυβεύουν το αγαθό της δημόσιας δωρεάν παιδείας.

Σε αυτό το αρνητικό περιβάλλον οι εκπαιδευτικοί πλήττονται από τις άδικες, αντιεκπαιδευτικές και αντιλαϊκές πολιτικές αλλά όλοι αναγνωρίζουν ότι χάρη στο φιλότιμο και τις προσπάθειές τους μορφώνονται τα παιδιά του ελληνικού λαού.

Σε αυτήν την κρίσιμη ώρα για την εκπαίδευση και τον τόπο δηλώνω ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ με πάθος και ανιδιοτέλεια το διεκδικητικό και ανεξάρτητο συνδικαλιστικό κίνημα. Ευχαριστώ την παράταξή μου της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΑΚΕ) που με πρότεινε και με στήριξε για να αναλάβω την τιμητική θέση του Προέδρου της ΔΟΕ . Συνεχίζω τις προσπάθειες υπηρετώντας ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

Δηλώνω τέλος ότι όπως έπραξα όλα αυτά τα χρόνια και στην αυτοδιοίκηση και τον συνδικαλισμό , θα συνεχίσω να λειτουργώ υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα της εκπαίδευσης και του ελληνικού λαού, μακριά από στείρες ιδεοληψίες και κομματικές αγκυλώσεις. Οι εκπαιδευτικοί και η δημόσια δωρεάν εκπαίδευση αξίζουν περισσότερα. Αυτό οφείλει να το αντιληφθεί άμεσα η πολιτεία».
Πηγή: Ροδιακή
Πηγή : Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου