Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Λογοτεχνική Βραδιά του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας με την Αλκυόνη Παπαδάκη

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η λογοτεχνική βραδιά που οργάνωσε ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, με καλεσμένη την συγγραφέα κ. Αλκυόνη Παπαδάκη.
Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο «Κόκκινο σπίτι» με τη συμμετοχή του βιβλιοπωλείου Σαμαρτζή, πλαισιωμένη με μοναδικές μελωδίες από το Δημοτικό  Ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας».

Η παρουσίαση αυτή, οργανώθηκε στο πλαίσιο δράσης της ομάδας φιλαναγνωσίας του συλλόγου μας, που δραστηριοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια με πολλές δράσεις, που αφορούν διαδραστικές αφηγήσεις σε παιδιά, παρουσιάσεις βιβλίων και γνωριμία με συγγραφείς.
 Γιατί με τη συλλογικότητα καταφέρνουμε να μοιραστούμε την ευαισθησία, την τρυφερότητα, τη διάθεση προσφοράς, τον προβληματισμό, την πίστη μας στην κοινωνική αλληλεγγύη και, το κυριότερο, να τα μετατρέψουμε σε πράξη και αποτέλεσμα.
Διότι δεν αρκεί η ανταπόκριση σε μια επιμέρους ανάγκη αλλά χρειάζεται η δημιουργία ενός σχεδίου το οποίο κανείς δεν μπορεί να κάνει μόνος του αλλά όλοι μαζί μπορούμε.
Διότι η δράση μας είναι σημαντικό να δημιουργεί κίνητρα και σε άλλους και να πολλαπλασιάζεται.
Ευχαριστούμε πολύ το βιβλιοπωλείο Σαμαρτζή, το Δημοτικό Ωδείο Σκαλκώτα και τον Δήμο Χαλκιδέων για  την συμβολή τους στην επιτυχία αυτής της  ξεχωριστής δράσης.

Το ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου