Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ενημερωτικό Δελτίο Οκτωβρίου 2015 του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

ΘΕΜΑ 1o:Παρακράτηση συνδρομής

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,
Σας ενημερώνουμε ότι όπως κάθε χρόνο, η συνδρομή για το Σύλλογο Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς και για τους αναπληρωτές κρατικού προϋπολογισμού και για την φετινή χρονιά γίνεται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών .

Τη φετινή χρονιά τα 34 ευρώ της συνδρομής κρατούνται σε επτά δόσεις.(6 των 5 ευρώ και μια των 4 ευρώ).
Όποιος συνάδελφος δεν επιθυμεί να του παρακρατούνται τα χρήματα αυτά από το μισθό του μπορεί να στείλει με φαξ το αίτημα αυτό, στο γραφείο στην  Α/θμια Εκπ/ση, με κοινοποίηση στα γραφεία του Συλλόγου (στο φαξ 2221021548).
 Σε αυτή την περίπτωση ο συνάδελφος διαγράφεται από μέλος του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας.

Θέμα 2o : Εκλογές Συλλόγου
Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών Χαλκίδας θα γίνουν την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015. Ο τόπος διεξαγωγής και όλη η διαδικασία θα ανακοινωθεί με νέο ενημερωτικό.





ΘΕΜΑ 3o  : «Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων»

          Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας ξεκινώντας τις φετινές θεατρικές του εξορμήσεις προγραμμάτισε :
               Α. για το Σάββατο 07 Νοεμβρίου 2015
                                «Πριν το Χάραμα»
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Εμφανίζονται:  Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Κούκα, Βάσω Λασκαράκη, Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας

 Το  "Πριν το Χάραμα" είναι γεμάτο από αγαπημένα λαϊκά τραγούδια και ταυτόχρονα μια πολύ δυνατή και συγκινητική ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά, στα χρόνια ακριβώς των μεγάλων λαϊκών δημιουργών. 
Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν την νεότερη ιστορία της Ελλάδας από την απελευθέρωση, στον Εμφύλιο, στη μεταπολεμική Ελλάδα και τη δικτατορία. 
Θεσσαλονίκη. Γερμανική κατοχή. Ο Ανέστης προσπαθεί να πιάσει δουλειά στο κέντρο του Κώστα Δραγούτσου, όπου παίζει μπουζούκι ο αδερφός του Λευτέρης και τραγουδούν οι γνωστοί Αρετή Λάμπρου, Νανά Βάλβη και Μανώλης Ναξιώτης.
  Τιμή: Εισιτήριο θεατρικής παράστασης και μεταφοράς με λεωφορείο 20 € το άτομο.
Αναχώρηση από την Λεωφόρο Ελευθερίου  Βενιζέλου (απέναντι από τον Ο.Τ.Ε.) στις 18:30.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή  06 Νοεμβρίου 2015  στους συναδέλφους Κορωναίου Βέτα, τηλ. 6974341868 και Αυξωνίδη Άρη, τηλ. 6974125822 .
Β. για το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015  την   παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ριχάρδος Γ΄»  του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ
ΚΤΙΡΙΟ ΤΣΙΛΛΕΡ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Σκηνοθεσία Γιάννης Χουβαρδάς
Εμφανίζονται:  Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Θέμις Μπαζάκα, Μάνος Βακούσης, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Αναστασία Κονίδη, Δημήτρης Λιγνάδης, Θεανώ Μεταξά, Περικλής Μουστάκης, Κώστας Μπερικόπουλος, Άγγελος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Παπανικολάου, Άλκηστις Πουλουπούλου, Κρις Ραντάνοφ, Σοφία Σεϊρλή, Γιάννης Τσορτέκης, Γιωργής Τσουρής, Νίκος Ψαρράς, Νικόλας Χανακούλας

Η ειρήνη και η ευημερία φαίνεται να έχουν επιστρέψει στην Αγγλία, μετά από έναν μακροχρόνιο εμφύλιο πόλεμο. Εγγυητής αυτής της ευημερίας είναι ο βασιλιάς Εδουάρδος, της δυναστείας των Γιορκ. Όμως, ο μικρότερος αδελφός του Βασιλιά, Ριχάρδος, αν και πολύ πίσω στη σειρά διαδοχής του στέμματος, επιθυμεί την εξουσία.  Χωρίς  αναστολές και με μια εκμαυλιστική γοητεία, χρησιμοποιεί βία, διπλωματία, πειθώ, λυκοφιλίες και ενεργοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει, για να υπερπηδήσει όσα εμπόδια του κλείνουν το δρόμο προς την κορυφή…..

Τιμή: Εισιτήριο θεατρικής παράστασης και μεταφοράς με λεωφορείο 20 € το άτομο.

Αναχώρηση από την Λεωφόρο Ελευθερίου  Βενιζέλου (απέναντι από τον Ο.Τ.Ε.) στις 18:00.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή  11 Δεκεμβρίου 2015  στους συναδέλφους Κορωναίου Βέτα, τηλ. 6974341868 και Αυξωνίδη Άρη, τηλ. 6974125822 .


                                                 Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου