Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ψήφισμα Συμπαράστασης για τη δίκη του Προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ.ΚΟΥΜΑΣ»

Το Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, ομόφωνα, εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.  Λάρισας «Κων. Κούμας» και Πρόεδρο του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Λάρισας, Παπαποστόλου Δημήτρη, που δικάζεται τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, επειδή ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας προάσπισε, όπως επιβάλλει ο ρόλος του, τα συμφέροντα των μελών του.

Σε μια περίοδο που οι κατακτήσεις των εργαζομένων βρίσκονται στο στόχαστρο αντιλαϊκών και αντεργατικών πολιτικών, είναι ανεπίτρεπτο και εξαιρετικά ανησυχητικό να στοχοποιούνται και να διώκονται συνδικαλιστικά στελέχη, επειδή άσκησαν τα καθήκοντά τους ως όφειλαν.
Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια δίωξης του συναδέλφου, που στόχο έχει την τρομοκρατία, διαμορφώνοντας κλίμα ηττοπάθειας και παραίτησης για όλους τους εργαζόμενους, ώστε να μην παλεύουν, να σκύβουν το κεφάλι απογοητευμένοι και φοβισμένοι μπροστά στην αδικία, να είναι υπάκουοι και εύκολα χειραγωγήσιμοι.
Υπερασπιζόμαστε τη συνδικαλιστική συλλογική δράση και τη συμμετοχή, για την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων.
Όχι στην ποινικοποίηση των αγώνων!!



Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου