Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Διήμερο Βιωματικό σεμινάριο - εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, για εκπαιδευτικούς του νομού Ευβοίας».( 8 & 17/12/2010)


Θέμα : «Διήμερο Βιωματικό σεμινάριο - εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, για εκπαιδευτικούς του νομού Ευβοίας».( 8 & 17/12/2010)

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας, με πρωτοβουλία της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Eκπαίδευσης οργανώνει διήμερο βιωματικό σεμινάριο – εργαστήριο με θέμα «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ».
Στόχος του βιωματικού σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με τη δημιουργική γραφή, που αποτελεί ένα εργαλείο για την Περιβαλλοντική Αγωγή .
Το σεμινάριο πραγματοποιείται με τη συνεργασία και την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου ( από τις 4.45 μέχρι τις 8 .15 μ.μ.),με εμψυχωτή το συγγραφέα Φίλιππο Μανδηλαρά και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου (από τις 4.45 μέχρι τις 8 .15 μ.μ.), με εμψυχώτρια τη συγγραφέα Σοφία Μαντούβαλου ,στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας (Βουδούρη 6)
Απευθύνεται σε Δασκάλους, Νηπιαγωγούς και Εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, που εργάζονται στις σχολικές μονάδες του Νομού. Δηλώσεις συμμετοχής ,(για τα δύο ή για ένα εργαστήριο) εγγράφως και αποστολή με fax (2221 – 73410 & 77012) ή με mail (drastiriotites @ dipe. eyv. sch.gr), το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.
(Σε περίπτωση, που οι αιτήσεις είναι περισσότερες από 50 θα προτιμηθούν οι εκπαιδευτικοί, που έχουν πρόθεση ν’ ασχοληθούν με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, τη φετινή χρονιά)
Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και ενημερωτικό υλικό.
( Ενημερώνουμε τους συναδέλφους, ότι θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο , τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου )

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου