Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : Συνάντηση με εκπαιδευτικούς και φορείς για την αντιμετώπιση του προβλήματος σίτησης των μαθητών μας


        Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες  των Δημοτικών Σχολείων και τους Προϊστάμενους και Προϊστάμενες των Ολιγοθέσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων μας, να διοργανώσει δράσεις και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα σίτισης των μαθητών μας.
          Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες  των Δημοτικών Σχολείων και τους Προϊστάμενους και Προϊστάμενες των Ολιγοθέσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 και ώρα : 19.00  στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας με σκοπό να οργανώσουμε τη συγκεκριμένη δράση.
          Παρακαλούνται οι Διευθυντές και οι  Διευθύντριες  των Δημοτικών Σχολείων και οι  Προϊστάμενοι  και Προϊστάμενες των Ολιγοθέσιων  Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων , εφόσον είναι δυνατόν, να αποστείλουν στο FAX του Συλλόγου 2221021548 μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012  τον αριθμό των μαθητών  που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου