Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης



Επειδή ο συνδικαλισμός είναι και πολιτισμός και  όπως προβλέπεται από το άρθρο 3/παρ. στ΄ του καταστατικού του Συλλόγου μας «οργανώνει ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, εκδρομές, προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις κτλ …» το Δ. Σ. του Συλλόγου μας με ομόφωνη απόφαση συνεχίζει και φέτος τις  θεατρικές του εξορμήσεις εξασφαλίζοντας στα μέλη του ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις με όσο το δυνατόν μικρότερο οικονομικό κόστος.
          Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας ξεκινώντας τις φετινές θεατρικές του εξορμήσεις προγραμμάτισε για το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012  την   παρακολούθηση   της  θεατρικής  παράστασης «Οδύσσεια», στο Εθνικό Θέατρο , σε σκηνοθεσία Robert Wilson.
Πρωταγωνιστούν : Νικήτας Τσακίρογλου, Σταύρος Ζαλμάς, Ζέτα Δούκα, Μαρία Ναυπλιώτου, Αποστόλης Τότσικας, Άρης Σακελαρίου κ.α.
          Η συνάντηση του Robert Wilson με τον ομηρικό κόσμο είναι ένα από τα μεγάλα καλλιτεχνικά γεγονότα  της  φετινής περιόδου στο Εθνικό Θέατρο. Ένας από τους πιο σημαντικούς και καταξιωμένους δημιουργούς του  παγκόσμιου θεάτρου προσεγγίζει με το δικό του μοναδικό τρόπο το υλικό του Ομήρου.
Τιμή: Εισιτήριο θεατρικής παράστασης και μεταφοράς με λεωφορείο 25 € το άτομο.
Αναχώρηση από τη Λεωφόρο Ελευθερίου  Βενιζέλου (απέναντι από τον Ο.Τ.Ε.) στις 18.00
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή  30 Νοεμβρίου 2012 στα γραφεία του Συλλόγου, τηλ. 2221021548, από Δευτέρα έως και Πέμπτη από 19:30 μέχρι 21:30 και στους συναδέλφους Λούκα Παναγιώτη 6973347908 και Κορωναίου Βέτα 6974341868.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου