Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δ.Ο.Ε.: Να αρθεί η αδικία τώρα

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
Να αρθεί η αδικία τώρα
Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Υφυπουργέ,  
Στις συνεχείς παρεμβάσεις μας, στις συναντήσεις που είχαμε και στα κείμενα που σας αποστείλαμε, σας ζητήσαμε επίμονα να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα για απόσπαση συναδέλφων μας από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει ικανοποιηθεί αυτό το αίτημα παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά λειτουργικά κενά. Συγχρόνως παρατηρήθηκε το φαινόμενο σε περιοχές που υπήρχαν λειτουργικά κενά αντί να ικανοποιηθούν τα αιτήματ
α απόσπασης καλύφθηκαν από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.
Σήμερα πραγματοποιείται συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ και όπως μας πληροφόρησαν οι δυο αιρετοί μας εκπρόσωποι ελάχιστες θα είναι οι αποσπάσεις που θα πραγματοποιηθούν (πληροφορηθήκαμε για μόλις 14 αποσπάσεις!) για συναδέλφους ειδικοτήτων.
   Θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός ότι, στο όνομα των όποιων μετατάξεων που έφεραν αναστάτωση και αδικίες, αγνοούνται επιδεικτικά αιτήσεις που έχουν υποβάλει εκπαιδευτικοί που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα υγείας καθώς και τεράστια οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.
   Σας καλούμε να δώσετε άμεσα εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου να εξεταστούν οι αιτήσεις των συναδέλφων ώστε να αρθεί η πολύ μεγάλη αδικία που υφίστανται εδώ και αρκετούς  μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου