Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Από σήμερα οφείλουμε να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη νέα μέρα για το καλό της πατρίδας μας!

Από σήμερα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη υπέρ της πατρίδας μας, είτε ΟΧΙ ψηφίσαμε, είτε ΝΑΙ. Όμως πρέπει να επισημάνω μερικά (ελπίζω όχι μόνο δικά μου) συμπεράσματα :

1) Όσοι ψηφίσαμε ΟΧΙ, δεν είμαστε ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΑΝ.ΕΛ., ούτε τίποτα! Είμαστε Έλληνες που βαρεθήκαμε να βλέπουμε την πατρίδα μας να ζει εκβιαζόμενη κι απειλούμενη!
2) Όσοι ψήφισαν ΟΧΙ δεν είναι απαραίτητα πατριώτες κι όσοι ψήφισαν ΝΑΙ δεν είναι απαραίτητα προδότες. Όποιος νομίζει κάτι αντίθετο, είναι απλά αφελής.
3) Ο ελληνικός λαός, σε αντίθεση με τις πολιτικές ηγεσίες της αντιπολίτευσης, απάντησε ακριβώς σε ό,τι ρωτήθηκε. ΟΧΙ στα μέτρα είπε, δεν είπε ΟΧΙ στην Ευρώπη!
4) Είναι ξεκάθαρο ότι συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων επιθυμεί την παραμονή της χώρας μας στο Ευρώ και την Ευρώπη (87% στο σχετικό γκάλοπ υπέρ αυτής της θέσης).
5) Οι ψηφοφόροι του ΝΑΙ αποδείχτηκαν πολύ πιο γενναίοι και πολύ πιο σοβαροί από τις πολιτικές ηγεσίες της αντιπολίτευσης. 
Από σήμερα οφείλουμε να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη νέα μέρα και ίσως είναι η καλύτερη στιγμή να γίνει μια ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που στόχο θα έχει να βγάλει την πατρίδα από τη δύσκολη στιγμή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου