Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ : Εκδρομή στα Λουτρά Ποζάρ

        
ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  – ΒΕΡΓΙΝΑ -  ΕΔΕΣΣΑ -  ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
15 – 17/06/2019
Αγίου Πνεύματος


Ημέρα 1η Σάββατο 15/06
 Χαλκίδα – Βεργίνα -  Έδεσσα -  Λουτρά Πόζαρ
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στον επιθυμητό τόπο αναχώρησης, επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση. Η πρώτη μας στάση για καφέ και ξεκούραση στην περιοχή της Λαμίας. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας με επόμενη στάση στον Κορινό. Η διαδρομή συνεχίζεται με επόμενη επίσκεψη μας την Βεργίνα, χρόνος παραμονής μας να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας για την μοναδική και πανέμορφη Έδεσσα χτισμένη μεταξύ Βόρα και Βερμίου, ψηλά σε έναν πέτρινο εξώστη.  Οι καταρράκτες της Έδεσσας, μοναδικοί στην Ελλάδα αποτελούν το πιο εντυπωσιακό θέαμα για μικρούς και μεγάλους. Δεξιά οι ‘’Μικροί καταρράκτες’’, που διασχίζουν και κοσμούν το ομώνυμο πάρκο στο κέντρο της πόλης, κάτω ο μεγάλος καταρράκτης ‘’Κάρανος’’ με το νερό να πέφτει από τα 70 m. Θα επισκεφθούμε το υπαίθριο μουσείο νερού όπου θα δούμε νερόμυλους, βοτανικό κήπο, ενυδρείο, σπήλαιο κλπ. Χρόνος παραμονής μας στην υπέροχη αυτή πόλη για γεύμα (ατομικά έξοδα). Συνεχίζουμε για το Λουτράκι Αριδαίας και τα Λουτρά Πόζαρ, άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας, υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ φαγητό στην ταβέρνα “Ο Καλοφαγάς” με ζωντανή μουσική (μενού και 1lt κρασί ανά 4 άτομα 14€). Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η Κυριακή 16/06 
Λουτρά Πόζαρ  – Παλαιός Άγιος Αθανάσιος
Aφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο θα εξορμήσουμε στα ξακουστά λουτρά, κοντά στο ξενοδοχείο μας στους πρόποδες του όρους Καιμακτσαλάν, στις όχθες του θερμοποτάμου που διασχίζει την περιοχή. Ελεύθερος χρόνος και παραμονή για όσους επιθυμούν ώστε να γευθούν τις ευεργετικές θεραπευτικές και χαλαρωτικές ιδιότητες που προσφέρουν τα ιαματικά και θερμά νερά με την σταθερή θερμοκρασία των 37ο. Συνεχίζουμε την ημέρα μας με την επίσκεψή μας στο παραδοσιακό διατηρητέο χωριό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου, χτισμένο σε 1200 m υψόμετρο στους πρόποδες του όρους Βόρας πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Καιμακτσαλάν. Τα γραφικά πέτρινα σοκάκια του χωριού ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε άλλες εποχές ενώ ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του χωριού, είναι η εκκλησία της Αναλήψεως που χτίστηκε στα τέλη του 1700. Παραμονή να περπατήσετε και να ανακαλύψετε το πανέμορφο αυτό χωριό να ψωνίσετε από τα παραδοσιακά ντόπια προϊόντα. Γεύμα σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού (ατομικά έξοδα) Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.
Ημέρα 3η Δευτέρα (Αγ. Πνεύματος) 17/06
Λουτρά Πόζαρ - Παναγία Σουμελά – Χαλκίδα
     Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, απολαμβάνουμε τις παροχές του ξενοδοχείου ή τα Λουτρά Πόζαρ για άλλη μια φορά και προς το μεσημέρι αναχωρούμε από το Λουτράκι. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας για την Καστανιά Ημαθίας, όπου θα επισκεφθούμε την ιστορική  Μονή της Παναγίας Σουμελά στην καταπράσινη περιοχή του Βερμίου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους όπου και έφεραν την Θαυματουργή εικόνα. Χρόνος παραμονής μας για προσκύνημα, ψωνίστε από τα υπαίθρια μαγαζάκια τα αναμνηστικά σας και τα δώρα, απολαύστε την υπέροχη φύση και καθαρό αέρα του Βερμίου. Γεύμα σε μία από τις τοπικές ταβέρνες (ατομικά έξοδα). Αναχώρηση για Χαλκίδα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πόλη μας αργά το βράδυ γεμάτοι όμορφες εικόνες που μας χάρισε η εκδρομή μας.
                                                                                                                      
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
        

 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  140 €
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ :  55 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

         Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
         Διαμονή σε πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο 3* sup. (HOTEL SPA 4 ΕΠΟΧΕΣ)
         Καθημερινά πρωινό σε ανοιχτό πλούσιο μπουφέ.
         Ο νέος φόρος διανυκτέρευσης που εφαρμόζεσαι στα ξενοδοχεία της Ελλάδας από 01/01/2018
         Καθημερινά μετακινήσεις – περιηγήσεις – εκδρομές.
         Η χρήση SPA (Σάουνα, Χαμάμ, Τζακούζι, Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα & Γυμναστήριο) του ξενοδοχείου.
         Αρχηγός -  συνοδός του γραφείου.
         Επίσημος πιστοποιημένος ξεναγός για την ξενάγηση μας στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.
         Διόδια αυτοκινητοδρόμων.
         Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

         Οι είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
         Τα γεύματα & τα δείπνα  που δεν αναφέρονται.
         Ατομικά έξοδα (ποτά, αναψυκτικά, τηλ. κλπ)
         Ότι ρητά αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :
Οι υπηρεσίες Μασάζ και αισθητικής που έχει το ξενοδοχείο δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και είναι extra χρέωση και κατόπιν ραντεβού.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50€ ΩΣ ΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ 2019
ΕΦΗ ΒΑΡΒΑΡΟΥ 6981005877

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου