Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Δ.Ο.Ε.: «Νέα σχολική χρονιά. Συσπειρωμένοι στις αποφάσεις του κλάδου συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά τον αγώνα μας για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, των δικαιωμάτων μαθητών κι εκπαιδευτικών. Δίνουμε απάντηση στον κυβερνητικό αυταρχισμό».


Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία!

Στη συνεδρίασή του στις 27/8 το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., ενόψει της έναρξης της νέας  σχολικής χρονιάς, με οδηγό τις προωθητικές αποφάσεις της 93ης Γ.Σ. του κλάδου, αποφάσισε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό με σημαντικές ενέργειες, σταθμούς, δράσεις και κλιμάκωση του αγώνα μας ενάντια στην ολομέτωπη  επίθεση Κυβέρνησης και Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και στα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : Δελτίο Τύπου για την κατάθεση των συλλογικών αιτήσεων στη ΔΙ.Π.Ε. Εύβοιας για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων 2020 και 2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Δευτέρα 9/9/2024 και ώρα 13.00 τα μέλη του  Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας ,οι Αιρετοί του Νομού παρουσία και του μέλους του Δ.Σ. της ΔΟΕ κ. Βουρδουμπά , κατέθεσαν  στη  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας  τις ομαδικές αιτήσεις 35  συνάδελφων νεοδιόριστων του 2020 και 2021, απαιτώντας την άμεση υπογραφή και έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων της μονιμοποίησής τους.