Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή για τη μεταστέγαση των γραφείων του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας.


Ένα από τα μεγάλα προβλήματα  που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ως Σύλλογος Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαλκίδας για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου μας ήταν η μεταστέγαση των γραφείων του Συλλόγου μας.
Η ενοικίαση χώρου κατάλληλου για τη λειτουργία των γραφείων του Συλλόγου μας επιβάρυνε το ταμείο του Συλλόγου μας σε ετήσια βάση με ένα σεβαστό ποσό, χρήματα που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε πολλές άλλες δράσεις μας.

Μετά από προσπάθειες πολλών ετών καταφέραμε ως Σύλλογος να επιτύχουμε τη μεταστέγαση των γραφείων μας.
Ως μέλος του Δ.Σ. του  Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά  από καρδιάς τον Διευθυντή του 6ο Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, κ. Μούρτζο Γιάννη, για τη σπουδαία κίνηση του να πράξει τα δέοντα ώστε να παραχωρηθεί μια αίθουσα του σχολείου του για τη φιλοξενία και την υλοποίηση των δράσεων του Σύλλογό μας.
           Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Θανάση Ζεμπίλη  και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων κ. Αϊδίνη Ελένη και όλα τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής για την παραχώρηση της αίθουσας στο Σύλλογό μας.
            Πολύ σύντομα τα γραφεία του Συλλόγου μας θα μεταφερθούν στο φυσικό τους χώρο, εντός του κτιρίου σχολικής μονάδας της πόλης μας, του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.

Για να δείτε το δελτίο τύπου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου