Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : Συνάντηση διευθυντών Σχολικών μονάδων Δήμου Λίμνης - Μαντουδίου - Αγίας Άννας - Πραγματοποίηση του Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου μηνός Φεβρουαρίου στην Κήρινθο



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Συνάντηση διευθυντών Σχολικών μονάδων Δήμου Λίμνης - Μαντουδίου - Αγίας Άννας  -  Πραγματοποίηση του Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου μηνός Φεβρουαρίου στην Κήρινθο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαλκίδας προσκαλεί τους Διευθυντές-ιες και Προϊστάμενους-ες των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου   Λίμνης - Μαντουδίου - Αγίας Άννας αλλά και όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση – συζήτηση την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Κηρίνθου.
Στη συγκεκριμένη συνάντηση  θα γίνει συζήτηση για τη λειτουργία της Δημοτικής επιτροπής Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης σε σχέση με την Υπουργική απόφαση 8840/24/2/2011 που αφορά την κατανομή και τον τρόπο απόδοσης των ποσών που αναλογούν σε κάθε σχολική Μονάδα για τις λειτουργικές δαπάνες.
Θα κατατεθούν προτάσεις ώστε να διαμορφωθεί ενιαία πρόταση παρέμβαση προς την Σχολική Επιτροπή Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Λίμνης - Μαντουδίου - Αγίας Άννας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε την πραγματοποίηση του Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου μηνός Φεβρουαρίου την ίδια ημέρα έτσι ώστε οι συνάδελφοι της περιφέρειας να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα συνεχιστεί και στο μέλλον

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου