Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας ξεκινώντας τις φετινές θεατρικές του εξορμήσεις προγραμμάτισε :
Α. για το Σάββατο 08 Νοεμβρίου 2014 το «ΜΕΦΙΣΤΟ» των Αριάν Μνουσκίν – Κλάους Μαν, μια παράσταση του Εθνικού Θεάτρου στην Κεντρική Σκηνή του κτιρίου ΤΣΙΛΛΕΡ

«Ηττημένη μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, η Γερμανία βρίσκεται στη δίνη κοινωνικών αναταραχών και τα πρώτα σημάδια της ναζιστικής επιρροής έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Ένας δημοφιλής νεαρός ηθοποιός, ο Χέντρικ Χέφγκεν, προβλέποντας τις εξελίξεις και επιθυμώντας να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του για μια μεγάλη καριέρα, δεν διστάζει να απαρνηθεί τις αριστερές πεποιθήσεις του και να …..»
Σκηνοθεσία - Διασκευή: Νίκος Μαστοράκης
Παίζουν (αλφαβητικά)
Μαρίνα Ασλάνογλου, Βίκυ Βολιώτη, Μαρία Ζορμπά, Δανάη Κατσαμένη, Θύμιος Κούκιος, Αλέξανδρος Λογοθέτης                      , Υβόνη Μαλτέζου, Στέφανος Μουαγκιέ, Άλκης Παναγιωτίδης,  Χάρης Φραγκούλης, Μηνάς Χατζησάββας, Νίκος Ψαρράς κά
 Τιμή: Εισιτήριο θεατρικής παράστασης και μεταφοράς με λεωφορείο 20 € το άτομο.
Αναχώρηση από την Λεωφόρο Ελευθερίου  Βενιζέλου (απέναντι από τον Ο.Τ.Ε.) στις 18:00.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή  07 Νοεμβρίου 2014  στους συναδέλφους Κορωναίου Βέτα, τηλ. 6974341868 και Αυξωνίδη Άρη, τηλ. 6974125822 .


Β.  για την Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2014  την   παρακολούθηση του παιδικού θεατρικού μιούζικαλ «SHREK THE MUSICAL» (για τα παιδιά των συναδέλφων)  
«Το έργο, τα δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε το Εθνικό Θέατρο, στηρίζεται στην κινηματογραφική εκδοχή που λάτρεψαν εκατομμύρια παιδιά. Πρόκειται για μια μεγάλη κίνηση του Εθνικού Θεάτρου προς τα παιδιά και την ελληνική οικογένεια, με την εγγύηση καλλιτεχνών συνεργατών του πρώτης γραμμής».
Τιμή: Εισιτήριο θεατρικής παράστασης και μεταφοράς με λεωφορείο 10 το άτομο.
Αναχώρηση από τη Λ. Βενιζέλου (Έξω από το μουσείο) στις 9:00π.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή  05 Δεκεμβρίου 2014  Μαρτίου  στους συναδέλφους Κορωναίου Βέτα, τηλ. 6974341868 και Αυξωνίδη Άρη , τηλ. 6974125822.

Γ. για το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014  την   παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Μυστικοί Αρραβώνες» του  Γρηγορίου Ξενόπουλου στη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Θεάτρου Rex.
«Στα αθηναϊκά σαλόνια της μπελ επόκ, ο γοητευτικός ζωγράφος Νάσος Ανάστης είναι περιζήτητος στους κύκλους των φιλότεχνων αστών………..
Ανάμεσα σ’ αυτές, η νεαρή Θάλεια, του εξομολογείται με τόλμη τον έρωτά της. Ο Νάσος ερωτεύεται παράφορα την Θάλεια, και βάζει σε κίνδυνο τον μυστικό του αρραβώνα με την Καίτη ………….»
Σκηνοθεσία:  Σωτήρης Χατζάκης
Παίζουν: Ντίνα Αβαγιανού, Δημήτρης , Αλέξης Γεωργούλης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Ανδρομάχη Δαυλού, Δημήτρης Καραμπέτσης, Άλκης Κούρκουλος, Βασίλης Ρίσβας, Ευδοκία Ρουμελιώτου, Αλεξάνδρα Σακελλαρoπούλου, Γρηγόρης Σταμούλης κά.
Τιμή: Εισιτήριο θεατρικής παράστασης και μεταφοράς με λεωφορείο 20 € το άτομο.
Αναχώρηση από την Λεωφόρο Ελευθερίου  Βενιζέλου (απέναντι από τον Ο.Τ.Ε.) στις 18:00.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή  19 Δεκεμβρίου 2014  στους συναδέλφους Κορωναίου Βέτα, τηλ. 6974341868 και Αυξωνίδη Άρη, τηλ. 6974125822 .
                                                 Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου