Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Παιδικές Θεατρικές Παραστάσεις από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Παιδικές Θεατρικές Παραστάσεις

Συνεχίζοντας την πετυχημένη δραστηριότητα του συλλόγου μας, η οποία φέρνει σε επαφή τους μαθητές των σχολείων της περιοχής μας, με ποιοτικές παιδικές θεατρικές παραστάσεις το Δ.Σ. αποφάσισε να φιλοξενήσει  την παράσταση, «Η γοργόνα και το θαλασσάκι» της Παιδικής Σκηνής «Κιβωτός» του Θεάτρου Πειραιώς 131.

Το λαϊκό μουσικό παραμύθι «Η γοργόνα και το θαλασσάκι» μιλάει για αληθινά αισθήματα αγάπης και φιλίας, αναπαριστά στιγμές που όλοι κρατάμε μέσα μας κρυμμένες και οδηγεί τα παιδιά να μάθουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους.
Παράλληλα, μέσα από τα τραγούδια των δύο μεγάλων δημιουργών Μάνου Λοΐζου – Λευτέρη Παπαδόπουλου, μαθαίνουν να αναγνωρίζουν, ανάμεσα στα φτηνά ακούσματα της εποχής μας, τη μελωδικότητα της μουσικής, την ευρηματικότητα και το λυρισμό του στίχου.
 Οι παραστάσεις θα δοθούν στο κινηματοθέατρο « Μάγια » από Δευτέρα 2  Μαρτίου 2015  έως και Παρασκευή 6 Μαρτίου  2015.
 Ώρες παραστάσεων: 09.00 – 10.15 και 11.00 – 12.15.
Τιμή εισιτηρίου: 5€.
Τα σχολεία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους, Άρη Αυξωνίδη τηλ.: 6974125822  και 2221092244 από 08.15 – 14.00 καθημερινά. Οι δηλώσεις συμμετοχής των σχολείων θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015.
Παρακαλούμε τους Διευθυντές και Διευθύντριες για να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα υπεραριθμίας, που δυσχεραίνουν την ομαλή παρακολούθηση της παράστασης από τους μαθητές ή φαινόμενα ακύρωσης πολλών θέσεων της τελευταίας στιγμής να αναφέρουν τον ακριβέστερο δυνατό αριθμό μαθητών.
Μετά τη δήλωση συμμετοχής κάθε σχολείου θα σταλεί ακριβές διάγραμμα με τις θέσεις.
Το ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου