Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΦΟ ΕΚΠΕ : Έναρξη διάθεσης t-shirts


Φίλοι και φίλες, συνάδελφοι και συναδέλφισσες, γάβροι και γαβρίνες

Η ΠΕΦΟ μας με υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης t-shirts, με σκοπό την άντληση εσόδων για κοινωφελείς και φιλανθρωπικούς σκοπούς, ανάλογους μ'αυτών της κεντρικής ΠΕΦΟ.

Δείγμα των t-shirts εδώ:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150390076310035&set=o.273879478947

Η τιμή εκάστου t-shirt ορίστηκε από το ΔΣ στο ποσό των 15 ευρώ. Για ομαδικές παραγγελίες (άνω των 5 κομματιών) θα καθορίζεται μειωμένη ανά t-shirt τιμή κατά περίπτωση.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Ο σκοπός της διάθεσης των t-shirts, όπως προαναφέραμε, είναι σημαντικός. Θα προσπαθήσουμε μέσω των εσόδων που θα επιτευχθούν να υλοποιήσουμε τις δράσεις που συμφωνήθηκαν στο ΔΣ που διενεργήθηκε τον Ιούνιο, στο συνέδριο της ΔΟΕ.

Επιγραμματικά αναφέρουμε: χορηγίες σε ορφανοτροφεία και γηροκομεία, επισκέψεις μαθητών στα γήπεδα του Ολυμπιακού και στο μουσείο, οπαδικές δράσεις, αιμοδοσίες, παραγωγή αναμνηστικών δώρων κτλ

Επιλογή μας λοιπόν ήταν αντί συνδρομής να δημιουργήσουμε αυτά τα t-shirts, για να επιτευχθεί και μια κοινή παρουσία ανά την Ελλάδα, ένα σημείο αναφοράς για όλα τα μέλη της ΠΕΦΟ μας.

Στηρίξτε λοιπόν την προσπάθειά μας.

Περιμένουμε τις παραγγελίες σας καλώντας στο 6947837879, στέλνοντας email στο pefo.ekpe@gmail.com, με fb μήνυμα σε κάποιον από τους διαχειριστές-μέλη ΔΣ του παρόντος group ή κάνοντας επίσκεψη στο προσωρινό χώρο που στεγάζεται η ΠΕΦΟ μας και διαθέτει αφιλοκερδώς ο Πρόεδρός μας (Βασ. Σοφίας 65, 15124 Μαρούσι Αττικής, 1ος όροφος)

Με ερυθρόλευκους χαιρετισμούς,

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου