Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας : Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011, 24 ωρη απεργιακή κινητοποίηση των ΑΔΕΔΥ -ΓΣΕΕ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011,
24 ωρη απεργιακή κινητοποίηση των ΑΔΕΔΥ -ΓΣΕΕ

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην αδιέξοδη, κοινωνικά άδικη και ανάλγητη μνημονιακή κυβερνητική πολιτική που με τις επιλογές της οδηγεί την κοινωνία και όλους τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και στη φτώχια.
Η εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας – «απόλυσης» στο Δημόσιο, ο Προϋπολογισμός της λιτότητας και της....
οπισθοδρόμησης του 2012 , τα επιπλέον εισπρακτικά-αντιλαϊκά μέτρα ύψους εφτά (7) δις ευρώ που καλείται να επωμισθεί ο ελληνικός λαός το 2012, αποτελούν την αρνητική συνέχεια της διαρκούς υποβάθμισης της καθημερινότητάς μας και της ζωής μας.
Αυτές οι ανάλγητες πολιτικές επιλογές που εφαρμόζονται τα τελευταία δύο (2) χρόνια οδηγούν τους εργαζόμενους σε απόγνωση και την κοινωνία σε εξαθλίωση.
Οι εκπαιδευτικοί αλλά και το σύνολο των εργαζομένων έχουμε πληγεί με περικοπές μισθών, με καταστρατήγηση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και κατάργηση των κεκτημένων μας.
Δηλώνουμε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε τις βάρβαρες και άδικες πολιτικές.
Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. καλεί τους εκπαιδευτικούς και όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Απεργία που έχουν εξαγγείλει από κοινού οι δύο τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011.

Αγωνιζόμαστε να αλλάξει αυτή η πολιτική.
Υπερασπιζόμαστε τα δημόσια κοινωνικά αγαθά.

1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011 – ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ - ΜΑΖΙΚΑ
Από τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου