Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.: ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ


ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΙ
 
ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ

Η ανάλγητη και άδικη κυβερνητική πολιτική δείχνει καθημερινά το σκληρό πρόσωπό της απέναντι στους εργαζομένους και «θεσμοποιούνται» οι ελαστικές σχέσεις εργασίας με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται…
Τελευταίο «θύμα» τους οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί. Σύμφωνα με σωρεία καταγγελιών, παραμένουν απλήρωτοι από το Σεπτέμβριο και αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Οι συνάδελφοί μας αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ζουν με την αγωνία και την αβεβαιότητα για το αύριο λόγω της μείωσης των μόνιμων διορισμών που εφάρμοσε με προκλητικό και ανάλγητο τρόπο τα τελευταία χρόνια η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και βιώνουν σήμερα (μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους) την πρωτοφανή ακρίβεια και την κυβερνητική επίθεση στα δικαιώματά τους.
Η αδιαφορία των κυβερνώντων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση και η κοινωνία μας εντείνει την οργή και την αγανάκτηση του εκπαιδευτικού κόσμου.
Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ζητά από την Κυβέρνηση να λύσει άμεσα το βιοποριστικό, πλέον, πρόβλημα των συναδέλφων αναπληρωτών και να καταβληθούν τα οφειλόμενα.
Δηλώνει τη συμπαράστασή της, αναδεικνύει το ζήτημα και θέτει το θέμα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΟΕ ζητώντας την ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών για την επίλυση του προβλήματος.

Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας



Κόκκινος Χαράλαμπος

Ανδρουλάκης Μάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου