Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Διευθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας : Θεώρηση βιβλιαρίων υγείας

            Σχετικά με τη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:
•    Η θεώρηση των βιβλιαρίων των εκπαιδευτικών θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γινόταν μέχρι τώρα από τους Δ/ντές – Προϊσταμένους των σχολείων στα οποία υπηρετούν.
•    Η θεώρηση των βιβλιαρίων των Διευθυντών - Προϊσταμένων των Δημ. Σχολείων  και των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων των σχολικών μονάδων της περιφέρειας Χαλκίδας (Δ/νση και πρώην 1ο Γραφείο) θα γίνεται από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ/νσης.
•    Για τη θεώρηση των βιβλιαρίων των Διευθυντών - Προϊσταμένων των Δημ. Σχολείων  και των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων των σχολικών μονάδων της περιφέρειας Κύμης (πρώην  2ο Γραφείο) εξουσιοδοτείται ο Δ/ντής του 2ου Δημ. Σχολείου Κύμης, Μανής  Νικόλαος.
•    Για τη θεώρηση των βιβλιαρίων των Διευθυντών - Προϊσταμένων των Δημ. Σχολείων  και των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων των σχολικών μονάδων της περιφέρειας Ιστιαίας (πρώην  3ο Γραφείο) εξουσιοδοτείται ο Δ/ντής του 2ου Δημ. Σχολείου Ιστιαίας, Σπυρίδης Γεώργιος.
•    Για τη θεώρηση των βιβλιαρίων των Διευθυντών - Προϊσταμένων των Δημ. Σχολείων  και των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων των σχολικών μονάδων της περιφέρειας Καρύστου (πρώην  4ο Γραφείο) εξουσιοδοτείται ο Δ/ντής του 1ου Δημ. Σχολείου Καρύστου, Τσακνάκης Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου