Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Κ.Π.Ε. Μολάων: Σεμινάριο με θέμα τα κάστρα

Το ΚΠΕ Μολάων ως συντονιστής του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Κάστρο: Ο τόπος το ορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει» σας ενημερώνει ότι παρατάθηκε η λειτουργία του συγκεκριμένου δικτύου για τρία ακόμα σχολικά έτη σύμφωνα με την απόφαση 77224/Γ7  6-7-2012 του ΥΠΘΠΑ.
Στα πλαίσια των δράσεων του, το ΚΠΕ Μολάων προγραμματίζει την υλοποίηση του σεμιναρίου για τις 9,10 και 11 Νοεμβρίου 2012 με τίτλο:
«ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ; Πρακτικές για την αειφορική διαχείριση των κάστρων σήμερα. Εκπαιδευτική και περιβαλλοντική προσέγγιση».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του κάστρου Μονεμβασίας και στους Μολάους και απευθύνεται σε περίπου 70 εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Το ΚΠΕ Μολάων θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων και των εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων και που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο από το Τεχνικό του  Δελτίο ή τη διαχειριστική του επιτροπή ενώ τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από τους ίδιους.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση, ακόμα και αν είχαν επιλεγεί πέρυσι, και να μας τη στείλουν στο ΚΠΕ Μολάων μέχρι την 1 Οκτωβρίου 2012
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου