Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας συνεχίζοντας τις φετινές θεατρικές του εξορμήσεις προγραμμάτισε, για το Σάββατο 06 Φλεβάρη 2016 την πολυβραβευμένη διεθνώς κοινωνική κωμωδία «Ο Θεός της Σφαγής» της Γιασμίνα Ρεζά,  στο θέατρο Αθηνών, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Ο ίδιος, μετά την μεγάλη επιτυχία του Πουπουλένιου στο ίδιο θέατρο, συνεχίζει να μας προτείνει σημαντικά έργα του σύγχρονου ρεπερτορίου και συμπράττει επί σκηνής με σπουδαίους συμπρωταγωνιστές τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τη Στεφανία Γουλιώτη και τη Λουκία Μιχαλοπούλου, σε μια παραγωγή του  Κάρολου Παυλάκη.
ΤΟ ΕΡΓΟ «Δύο  εντεκάχρονα αγόρια τσακώνονται στο πάρκο και το αποτέλεσμα του καβγά τους είναι μώλωπες, σκισμένα χείλη και δυο κατεστραμμένα δόντια. Οι γονείς του θύματος καλούν τους γονείς του θύτη στο σπίτι τους. Τέσσερεις ενήλικες, καλλιεργημένοι και πολιτισμένοι, συζητούν το πρόβλημα κι αναζητούν ευγενικά μια λύση. Λίγη ώρα μετά, τους βρίσκουμε να συμπεριφέρονται πιο ανώριμα και βάρβαρα από τα παιδιά τους. Τα ζευγάρια επιτίθενται το ένα στο άλλο, οι γυναίκες στους άνδρες, οι άνδρες στις γυναίκες, ώσπου στο τέλος είναι όλοι εναντίον όλων. Ο Θεός της Σφαγής εμφανίζεται, ένα χάμστερ εξαφανίζεται, και κάθε ενήλικη, πολιτισμένη συμπεριφορά δίνει τη θέση της στον ανήλικο εαυτό και στα ζωώδη ένστικτα που οι τέσσερις ήρωες………………..
 Τιμή: Εισιτήριο θεατρικής παράστασης και μεταφοράς με λεωφορείο 20 € το άτομο.
Αναχώρηση από την Λεωφόρο Ελευθερίου  Βενιζέλου (απέναντι από τον Ο.Τ.Ε.) στις 16:00.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή  05 Φλεβάρη 2016  στους συναδέλφους Κορωναίου Βέτα, τηλ. 6974341868 και Αυξωνίδη Άρη, τηλ. 6974125822 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου