Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών

Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που προσελήφθησαν στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Εύβοιας κατά την τρέχουσα φάση προσλήψεων, να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης (Ιατρίδου 8, Χαλκίδα, 5ος όροφος) την Τρίτη 8/11/2016 και ώρα 8:30 πμ για να αναλάβουν υπηρεσία, έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για να δείτε τη λίστα των δικαιολογητικών, κάντε κλικ εδώ.


Ειδικά οι αναπληρωτές που θα υποβάλουν, μεταξύ άλλων, πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης, καλούνται να αποστείλουν αυτά και μόνο τα πιστοποιητικά μέσω fax στο 22210 77012 τη Δευτέρα 7/11/2016. Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά θα τα προσκομίσουν ιδιοχείρως την ημέρα της προσέλευσής τους στα γραφεία της Δ/νσης.

Υπενθυμίζουμε στους αναπληρωτές να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα, το συντομότερο μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής τους. Όσοι έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία τους σε προηγούμενο σχολικό έτος και προσελήφθησαν εκ νέου κατά το τρέχον σχολικό έτος, καλούνται επίσης να εισέλθουν στη φόρμα και να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους.  Για να εισέλθετε στη φόρμα, κάντε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου