Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018 -2019


1.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Σας ενημερώνουμε ότι η συνδρομή για το Σύλλογο μας, για τη συνδικαλιστική χρονιά 2018-2019, για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς είναι 32 ευρώ (22 ευρώ, που πρέπει να αποδοθούν στη ΔΟΕ -20 ευρώ για ΔΟΕ και ΑΔΕΔΥ και 2 ευρώ για το ταμείο στήριξης διωκόμενων συναδέλφων) και 10 ευρώ για τη λειτουργία του συλλόγου μας. Το ποσό αυτό θα κρατηθεί σε δόσεις των 5 ευρώ και μια των 2ευρω, από την ενιαία αρχή πληρωμών, αφού θα ήταν αδύνατη η συλλογή των χρημάτων εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των μελών μας.
Όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου θα πρέπει να ενημερώσουν το σύλλογο, ώστε να μην γίνει παρακράτηση της συνδρομής.


2.ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΣΠΑ 
Για τους συναδέλφους αναπληρωτές ΕΣΠΑ και ΠΔΕ η συνδρομή διαμορφώνεται στα 25 ευρώ  από τα οποία  τα 15 αποδίδονται στη Δ.Ο.Ε. (12€ για Δ.Ο.Ε. + 3€ για την ΑΔΕΔΥ) και τα 10 στο σύλλογο .
Για τους συναδέλφους αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ και ΠΔΕ δεν υπάρχει δυνατότητα αυτόματης παρακράτησης της συνδρομής τους από τη μισθοδοσία τους. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να καταβάλουν τη συνδρομή τους στον ταμία του Συλλόγου ή στην πρόεδρο κάθε Δευτέρα από 5.00μ.μ. έως 8.00μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου ( Έλλοπος 20 στο 6ο Δημοτικό σχολείο)
Προτείνουμε να γίνουν 5 δόσεις των 5 ευρώ,προκειμένου να διευκολύνουμε τους συναδέλφους. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την πρόεδρο του Συλλόγου Βέτα Κορωναίου στο 6974341868
4. ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Οι εκπαιδευτικοί που Υπηρετούν σε σχολικές μονάδες του Συλλόγου μας με απόσπαση , που έχουν δηλαδή οργανική θέση σε άλλη Δ/νση Π.Ε.  και μισθοδοτούνται από αυτήν θα πρέπει να καταβάλουν τη συνδρομή τους επίσης στο σύλλογο, αφού δεν μπορεί να γίνει αυτόματη παρακράτηση. Το ποσό της συνδρομής ορίζεται στα 32 ευρώ. (22 ευρώ, που πρέπει να αποδοθούν στη ΔΟΕ -20 ευρώ για ΔΟΕ και 2 ευρώ ταμείο στήριξης διωκόμενων συναδέλφων) και 10 ευρώ για τη λειτουργία του συλλόγου μας .
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, η συνδρομή στο σύλλογο είναι πολιτική πράξη με ιδιαίτερη σημασία , σε μια εποχή που τα κεκτημένα χρόνων έγιναν ζητούμενα και οι αγώνες είναι μπροστά μας.
Είναι πολιτική πράξη γιατί είναι  κίνηση, σκέψη και πράξη, που επιχειρεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής, όλων των εκπαιδευτικών και πολιτών.
Επισημαίνουμε, ότι σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας, μέλη του συλλόγου  είναι όσοι συνάδελφοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, προϋπόθεση συμμετοχής στις ομάδες του συλλόγου. Συνάδελφοι η εποχή μας έχει ανάγκη από κοινά σημεία, συμμετοχή, συλλογικότητα, ηθική και αξίες, για τους αγώνες που είναι μπροστά μας.

Η Πρόεδρος                                                              Η Γεν. Γραμματέας

Βέτα Κορωναίου                                                                Έφη Βαρβάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου