Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Μαθήματα μουσικής από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Χαλκίδας


Αγαπητοί φίλοι και γονείς
Τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Πολιτιστικού Οργανισμού Χαλκίδας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων σας ενημερώνουν ότι άρχισαν οι νέες εγγραφές στη Φιλαρμονική Ορχήστρα.                                                          
Στη Φιλαρμονική  λειτουργούν τμήματα δωρεάν εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής, από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών. Στα τμήματα μπορούν να εγγραφούν μικροί και μεγάλοι μαθητές από 8 ετών και άνω ανεξαρτήτως  μουσικών γνώσεων.        
Διδάσκονται όλα τα μουσικά όργανα της μπάντας:
·        Ξύλινα πνευστά: Φλάουτο –Κλαρινέτο – Σαξόφωνο.                                             
·        Χάλκινα πνευστά: Τρομπέτα - Τρομπόνι – Κόρνο – Βαρύτονο - Τούμπα.
·        Κρουστά: Ντράμς – Ταμπούρο – Γκράν κάσα - πιατίνια.


Το όργανο και η διδασκαλεία είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στο κτήριο της Φιλαρμονικής, οδός Τζαβέλα 5 από τις 12.00 – 18.00. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2221021517 & 6945770064 - email: dchalkis@otenet.gr
Ελάτε να μάθουμε… και να παίξουμε Μουσική.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΔΟΑΠΠΕΧ 2018-19
Η Φιλαρμονική καλωσορίζει τα σχολεία.
‘’Μουσικά πρωϊνά για τους μαθητές’’

Τα Μουσικά Σύνολα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χαλκίδας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών τους δραστηριοτήτων για το σχολ. έτος 2018-2019 διοργανώνουν ‘’ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΩΪΝΑ’’ για τους μαθητές της Α/θμιας εκπαίδευσης.
Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την πρόβα της Φιλαρμονικής, να γνωρίσουν τα ηχοχρώματα των πνευστών και κρουστών οργάνων, τον ρόλο και τον συνδυασμό τους μέσα στην ορχήστρα και να συμμετέχουν ενεργά στους μουσικούς διαλόγους.
Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα Μουσικά πρωϊνά, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22210-21517&6945770064 - email: dchalkis@otenet.gr



ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου