Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας : Παιδικές θεατρικές παραστάσεις

Παιδικές θεατρικές παραστάσεις

Συνεχίζοντας την πετυχημένη δραστηριότητα του συλλόγου μας η οποία φέρνει σε επαφή τους μαθητές των σχολείων της περιοχής μας με ποιοτικές παιδικές θεατρικές παραστάσεις το Δ.Σ. αποφάσισε να παρουσιάσει την παράσταση « Ο εγωιστής γίγαντας» της παιδικής σκηνής του Θεάτρου «Αποθήκη».

…Σε ένα πανέμορφο κήπο γεμάτο με δέντρα, λουλούδια και χιλιάδες πουλιά, κάθε μέρα παίζουν τα παιδιά της γειτονιάς. Ο κήπος ανήκει σε ένα γίγαντα που κάποια μέρα γυρίζοντας από ένα μακρινό ταξίδι βλέπει τα παιδιά και τα διώχνει από τον κήπο του. Στον κήπο όμως αυτό, ενώ στη γύρω περιοχή είναι Άνοιξη, επικρατεί το χιόνι, ο βοριάς και η παγωνιά.
Τα λουλούδια δε θα ξαναβγούν και τα πουλιά θα φύγουν.
Μέχρι που ο εγωιστής γίγαντας ένιωσε την αγάπη από ένα παιδί.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο κινηματοθέατρο « Μάγια » από Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 έως και Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011.
Ώρες παραστάσεων: 09.00 – 10.30 και 11.00 – 12.30.
Τιμή εισιτηρίου: 6€.
Τα σχολεία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους, Άρη Αυξωνίδη τηλ.: 6974125822 και Χατζημιχαηλίδου Τασούλα, κιν. 6974193754 και από 08.15 – 14.00 καθημερινά. Οι δηλώσεις συμμετοχής των σχολείων θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 .
Παρακαλούμε τους Διευθυντές και Διευθύντριες για να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα υπεραριθμίας που δυσχεραίνουν την ομαλή παρακολούθηση της παράστασης από τους μαθητές ή φαινόμενα ακύρωσης πολλών θέσεων της τελευταίας στιγμής να αναφέρουν τον ακριβέστερο δυνατό αριθμό μαθητών.
Μετά τη δήλωση συμμετοχής κάθε σχολείου θα σταλεί ακριβές διάγραμμα με τις θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου