Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (ΓΛΟΥΣΤΑΣ) ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ «Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ»

Το νέο Δ.Σ. της αδελφότητας Γλούστας έπιασε ήδη δουλειά!

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (ΓΛΟΥΣΤΑΣ) ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ «Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ»


Σήμερα 09/02/2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας και παρόντων όλων των μελών του, αποφάσισε τα κατωτέρω:

  • Την ενοικίαση του οικήματος της Αδελφότητας, στην κεντρική πλατεία της Γλούστας, για χρήση ως αναψυκτήριο. (θα γίνει δημοσίευση της απόφασης στην εφημερίδα “Θεσπρωτικά Νέα” για την εκδήλωση ενδιαφέροντος).
  • Την αναζήτηση πρότασης από τον αρχιτέκτονα κ. Μούτσο Σωτήριο για την τοποθέτηση του σκέπαστρου (πέργολες) στην Παλιακούλα.
  • Την έναρξη ενεργειών προσέγγισης και συνεργασίας με τις αδελφότητες των χωριών που συνορεύουν με την Γλούστα, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μουργκάνας
  • Τη σύνταξη επιστολής προς την νεολαία, από τα νεώτερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με σκοπό την ενημέρωση, τη συνένωση και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών της αδελφότητας.
  • Τη δημιουργία νέου τηλεφωνικού καταλόγου. Σε πρώτη φάση τα μέλη του Δ.Σ. θα συλλέξουν στοιχεία διαμονής και τηλέφωνα επικοινωνίας συγγενών, γειτόνων, κλπ. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια έκδοσης επαγγελματικού καταλόγου, όχι μόνο των συγχωριανών που δεν διαμένουν στην Γλούστα αλλά και αυτών που διαμένουν εκεί. (Την τελική ευθύνη της δημιουργίας τηλεφωνικού καταλόγου θα έχει το μέλος του Δ.Σ. κ. Μούτσου – Χίνου Σωτηρία
  • Τη διοργάνωση εκδηλώσεων εν όψη της γιορτής του Πάσχα (γεύμα με φασολάδα την Μεγάλη Παρασκευή, Γκούντουλας την ημέρα του Πάσχα, κλπ.).
  • Τη διεξαγωγή εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Αϊ Γιάννη στις 25-06-2011 ημέρα Σαββάτο (η θεία λειτουργία θα διεξαχθεί κανονικά στις 24-06-2011 ημέρα Παρασκευή στην εκκλησία του Αϊ Γιάννη).
  • Την αντικατάσταση της στέγης της Μπιτσινάρας με βασικό κόστος 2.000€ (η εντολή για την αντικατάσταση δόθηκε ήδη στον κ. Γκλιτσή Σωτήριο).

Το Διοικητικό Συμβούλιο:

Ο Πρόεδρος, Τσοπόκης Βασίλειος
Ο Αντιπρόεδρος, Ντάφλος Βασίλειος
Ο Γραμματέας, Μπλέτσας Βασίλειος
Ο Ταμίας, Πέλεχας Βασίλειος
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Πανταζόπουλος Ανδρέας
Τα Μέλη, Μαρίνη Γεωργία και Μούτσου-Χίνου Σωτηρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου