Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Μειώνεται στα 27 Ευρώ από 34 η συνδρομή μας για τη Δ.Ο.Ε.


Η Πρόταση συνοπτικά:

Είναι γεγονός ότι η φετινή συνδικαλιστική χρονιά βρίσκει όλους τους εκπαιδευτικούς οικονομικά υποβαθμισμένους και έντονα προβληματισμένους και αγανακτισμένους για την ανατροπή των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων.

Ταυτόχρονα, βρίσκει τους εκπαιδευτικούς προβληματισμένους για την πορεία και τη στάση του Συνδικαλιστικού Κινήματος. Η αμφισβήτηση και η απαξίωση του Συνδικαλιστικού Κινήματος δεν έχει προηγούμενο. Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε., πέρα από τις γενικές προτάσεις για την απόκτηση ενός αξιόπιστου και διαχρονικού λόγου, και τη γενικότερη αλλαγή πορείας του Συνδικαλιστικού Κινήματος, λαμβάνοντας υπόψη και τη βούληση της βάσης σχετικά με το ύψος της συνδρομής προς τη ΔΟΕ, προτείνει:

  • Άμεση και δραστική μείωση της συνδρομής κατά 20% σε πρώτη φάση που μεταφράζεται σε μείωση εφτά (7€) ευρώ, μια μείωση η οποία μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη με ταυτόχρονη μείωση της συνδρομής προς τους συλλόγους.
  • Για την υλοποίηση της πρότασης αυτής προτείνουμε και ταυτόχρονη μείωση όλων των δαπανών της ΔΟΕ (πλην αυτών που αφορούν μισθοδοσία προσωπικού) κατά, τουλάχιστον, 20%.
  • Πλήρης διαφάνεια και δημοσιοποίηση όλων των δαπανών της Δ।Ο.Ε.
Πηγή: Ράμμος Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου