Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Δ.Ο.Ε.: ΨΗΦΙΣΜΑ- ΑΠΟΦΑΣΗ της 80ης ΓΣ της ΔΟΕ


Αθήνα 21/6/2011

ΨΗΦΙΣΜΑ- ΑΠΟΦΑΣΗ

της 80ης ΓΣ της ΔΟΕ

Η 80η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ αποφασίζει τη διακοπή των εργασιών της και τη συμμετοχή των αντιπροσώπων στο παλαιικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 21/6 στο Σύνταγμα για:

Να μην πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η νέα κυβέρνηση και να μην ψηφιστεί το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Ένα χρόνο μετά το Μνημόνιο και τις υποσχέσεις ότι δε θα παρθούν άλλα μέτρα είμαστε αντιμέτωποι με το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ που στοχεύει στη νέα ακόμα πιο βάρβαρη λεηλασία των δικαιωμάτων και των εισοδημάτων των εργαζομένων, στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, την κατεδάφιση των κοινωνικών δικαιωμάτων και υπηρεσιών (παιδεία, υγεία, ασφάλιση κλπ) και την ενίσχυση της κερδοφορίας της οικονομικής ολιγαρχίας.

Η 80η Γ.Σ. καλεί όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο και το λαό να συμμετέχει αποφασιστικά στο λαϊκό κίνημα που αναπτύσσεται στους χώρους δουλειάς και στις λαϊκές συνελεύσεις στις πλατείες για να ΜΗΝ περάσει ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Καλεί σε αποφασιστική συμμετοχή :

  • Στο συλλαλητήριο στις 23 Ιούνη, στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση ενάντια στη σύνοδο του Eurogroup και το Σύμφωνο του Ευρώ
  • Στα συλλαλητήρια και την περικύκλωση της Βουλής τις μέρες συζήτησης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος κατά την 48ωρη Γενική Απεργία.

Το ΝΕΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, λαιμητόμος των δικαιωμάτων μας, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Κλιμακώνουμε αποφασιστικά τους αγώνες μας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των Μνημονίων, της κυβέρνησης και τρόικας και κάθε επίδοξου διαχειριστή αυτής της πολιτικής.

Από τη Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου