Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΠΕ ΔΑΚΕ ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΑΠΥΣΠΕ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Δ/ΝΤΩΝ ΣΧ. ΜΟ


Προς
Δ/ντές Εκπαίδευσης
ν. Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών
Μέλη ΠΥΣΠΕ
Κοιν.: Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε. –ΔΟΕ-ΜΜΕ

4/08/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΠΕ ΔΑΚΕ ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΑΠΥΣΠΕ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Δ/ΝΤΩΝ ΣΧ. ΜΟΝΑΔΩΝ

Το Υπουργείο Παιδείας με νέα, εγκύκλιο (Αρ. Πρ. 75451β/Γ2 / 04 -08-2011) δίνει το δικαίωμα στους υποψήφιους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων να τροποποιήσουν τις αρχικές δηλώσεις τοποθέτησής τους!!!!
Επί της ουσίας η διαδικασία έχει καταστεί διαβλητή και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου στην εκπαιδευτική κοινότητα!
Η άνευ προηγουμένου στάση του Υπουργείου, το οποίο με συνεχείς διευκρινιστικές ,αλληλοαναιρούμενες τις πιο πολλές φορές στη διάρκεια της διαδικασίας, αλλά και μετά, δημιούργησαν κλίμα απαξίωσης της!
Ήδη είμαστε αποδέκτες καθημερινά των αντιδράσεων των συναδέλφων μας!
Όπως έχει ήδη καταγγελθεί η όλη διαδικασία ήταν εξ΄αρχής παράνομη και κατά παράβαση του ν. 3848/2010, που με σαφήνεια προβλέπει να προηγούνται οι επιλογές των Σχολικών Συμβούλων αυτές των Δ/ντών Σχ. Μονάδων!
Να σημειώσουμε ότι από 1/08/2011 δεν υπάρχουν Δ/ντές στα σχολεία, αφού δεν προβλέφθηκε η παράταση της θητείας τους!!
Σας καλούμε να προβείτε στις ενέργειες όπου θα βοηθήσουν να αποκατασταθεί το κλίμα στην εκπαιδευτική κοινότητα και να διασφαλίσουν τη διαφάνεια και το κύρος της διαδικασίας!

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΠΥΣΠΕ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΖΙΩΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου