Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ : 07-05-2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΑΚΕ/Π.Ε. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Δ.Α.Κ.Ε. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

http//: dakepech.blogspot.com e-mail: dakepech@yahoo.gr

9/5/2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΑΚΕ/Π.Ε. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 07-05-2011 με μεγάλη επιτυχία η Περιφερειακή Σύσκεψη Στελεχών της ΔΑΚΕ/Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας.

Στελέχη της ΔΑΚΕ/Π.Ε. από όλους τους Νομούς της Στερεάς Ελλάδας συναντήθηκαν στη Χαλκίδα και συζήτησαν εκτενώς για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στο χώρο της Παιδείας καθώς και οργανωτικά θέματα της παράταξης.

Συζητήθηκαν οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η Παράταξη προκειμένου να καταστεί πιο επιτυχημένη η παρουσία της στις επερχόμενες εκλογές της Δ.Ο.Ε. αλλά, κυρίως, η αποτελεσματική και ουσιαστική συμβολή της στην επίλυση όλων των εκπαιδευτικών ζητημάτων (οικονομικά, θεσμικά κτλ), που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καθημερινά αυξάνει.

Το κυρίαρχο θέμα της σύσκεψης ήταν οι μειωμένες δαπάνες για την Παιδεία που θα περιοριστούν κάτω από το πενιχρό 2,75% του ΑΕΠ παρά τις βαρύγδουπες «Παπανδρεϊκές» υποσχέσεις:

· «5% για την Παιδεία και 1 δις ευρώ από την πρώτη κιόλας χρονιά…»

· «Λεφτά υπάρχουν…»

· «Η Ελλάδα θα γίνει Δανία του Νότου…»

Η ΔΑΚΕ/Π.Ε. θα συνεχίσει τον αγώνα για να σταματήσει τον εξευτελισμό και την υποβάθμιση της εκπαίδευσης από τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μας ζητούν θυσίες την ίδια ώρα που οι κυβερνώντες δεν έχουν σχέδιο, όραμα και είναι οι δημιουργοί του σπάταλου κράτους.

ΟΧΙ ΘΥΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ - ΟΧΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Από τη ΔΑΚΕ/Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου