Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2011 διεξάγονται οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές. Μέσα στη γενικότερα δύσκολη οικονομική συγκυρία και την απαισιοδοξία για το μέλλον που έρχεται, οι νέοι άνθρωποι έχουμε την υποχρέωση να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε ξανά την ελπίδα...

Εμείς στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τη φετινή χρονιά θέσαμε ως βασικό μας στόχο την οριστική επιστροφή στην ουσία του ρόλου των φοιτητικών παρατάξεων, τη ρήξη με νοσηρές νοοτροπίες του παρελθόντος αλλά κυρίως την ενίσχυση της εκπαιδευτικής λειτουργίας των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων. Με βασικό μας όπλο τις προτά
σεις που συνθέτουν την Πρόταση Παιδείας 2011 που κατατέθηκε στις 21 Φεβρουαρίου και διαμορφώθηκε μέσω του ανοιχτού διαδικτυακού διαλόγου paideia2020, αλλά κυρίως τη διάθεση για απρόσκοπτη προσφορά στην ανώτατη εκπαίδευση, επιλέξαμε ως βασικό μας σύνθημα το "Θα είμαι εκεί. ". Ένα σύνθημα άμεσο και απλό που όμως περιέχει ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα. Αυτό της ανάδειξης της συμμετοχής ως το μοναδικό αντίδοτο έναντι της παρακμής και της μιζέριας, προκειμένου η δική μας γενιά να αλλάξει αυτά που σήμερα απαξιώνει.


Στα πλαίσια λοιπόν της καμπάνιας για την προώθηση της προσπάθειας μας αυτής και η οποία θα ξεδιπλωθεί στο σύνολο της τις επόμενες ημέρες, έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα σύγχρονα, δημοφιλή μέσα προκειμένου να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στις προτάσεις μας, στην παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και συνδέοντας παράλληλα συναισθηματικά τους φοιτητές με το πολιτικό μήνυμα.


Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε και σας παραθέτουμε ενδεικτικά το παρακάτω υλικό:


Επιτομή Πρότασης Παιδείας 2011


Αφίσα με το κεντρικό σύνθημα «Θα είμαι εκεί.»


Τραγούδι με τίτλο «Θα είμαι εκεί»


Το υλικό της καμπάνιας καθώς και εφαρμογές για τις δημοφιλείς σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι διαθέσιμες στη σελίδα ekloges.dap.gr. Ειδικότερα η ιστοσελίδα περιέχει εκτός από έντυπο υλικό και οπτικοακουστικά μέσα, facebook applications, badges, profile banners κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου