Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Π.Υ.Σ.Π.Ε. Εύβοιας : Κρίση λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών- Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών λόγω Λειτουργικής Υπεραριθμίας


Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Εύβοιας με τη με αρ. 25/28-8-2012 Πράξη του έκρινε ως λειτουργικά υπεράριθμους τους  εκπαιδευτικούς  των Σχολικών Μονάδων του Νομού και τους τοποθέτησε- απέσπασε ως λειτουργικά υπεράριθμους σε Σχολικές Μονάδες με λειτουργικά κενά.
Οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί που αποσπάσθηκαν σε σχολικές μονάδεςχωρίς δήλωσή τους, έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης απόσπασης μετά από υπεραριθμία μέχρι την Πέμπτη 30-8-2012 (ώρα 12:00) στη Δ/νση Π.Ε. Εύβοιαςείτε υπέβαλαν αίτηση απόσπασης τον Ιούνιο/Αύγουστο 2012, είτε όχι.
Οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί που αποσπάσθηκαν σε σχολικές μονάδες με δήλωσή τους, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση απόσπασης, μόνοεάν επιθυμούν να επιστρέψουν στο σχολείο από το οποίο κρίθηκαν ως υπεράριθμοι.
Οι αιτήσεις απόσπασης που τυχόν υποβλήθηκαν στις προβλεπόμενες προθεσμίες από εκπαιδευτικούς οι οποίοι κρίθηκαν υπεράριθμοι και αποσπάσθηκαν σε σχολικές μονάδες με δήλωσή τους, δε θα ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία των αποσπάσεων.
Για να δείτε την Πράξη, πατήστε εδώ.
Για να κατεβάσετε την αίτηση απόσπασης μετά από υπεραριθμία, πατήστεεδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου