Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ενημερωτικό Δελτίο 11

Ενημερωτικό Δελτίο 11

ΘΕΜΑΤΑ


ΘΕΜΑ 1ο: Θεατρικές παραστάσεις

Θέμα 2ο: Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή

Θέμα 3ο : Παράσταση κουκλοθέατρου - Χριστουγεννιάτικο παζάρι


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 


      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     Κορωναίου Βέτα                                               Βαρβάρου Έφη

 
ΘΕΜΑ 1Ο :  Θεατρικές παραστάσεις

Σας ενημερώνουμε ότι όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας θα οργανώσει θεατρικές παραστάσεις για τα σχολεία του Συλλόγου τον μήνα Μάρτιο. Θα ακολουθήσει άλλη ανακοίνωση με τις απαραίτητες πληροφορίες.

Θέμα 2ο : Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας διοργανώνει για τα παιδιά όλων των συναδέλφων παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην kinderland. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα παιδιά και τους συναδέλφους. Όπως συνηθίζεται στα παιδιά θα μοιραστούν δώρα από τον Αη Βασίλη.

Θέμα 3ο : Παράσταση κουκλοθέατρου

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11.00π.μ. στο θέατρο Παπαδημητρίου,  η ομάδα κουκλοθέατρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας με εμψυχώτρια την Αλεξάνδρα Πιρπυρή, θα παρουσιάσει την παράσταση κουκλοθέατρου «Καλικαντζαροπαντρέματα» .

Παράλληλα θα γίνει μικρό παζάρι με κατασκευές από την ομάδα Εικαστικών του Συλλόγου μας με εμψυχώτρια την Παναγιώτου Βούλα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη .

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου